F.Bahçe taraftarı Cem Yılmaz'ı kaçırdı!

Fenerbahçe ile Benfica arasında oynanacak UEFA Avrupa Lgii yarı final rövanş maçını izlemek için Lizbon'a giden Cem Yılmaz, taraftarların aşırı ilgisi nedeniyle maçı izlemeden İstanbul'a geri dönüş yaptı.

F.Bahçe taraftarı Cem Yılmaz'ı kaçırdı!
F.Bahçe taraftarı Cem Yılmaz'ı kaçırdı!
GİRİŞ 02.05.2013 14:28 GÜNCELLEME 02.05.2013 21:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe taraftarları Lizbon'u istila etti. Bu akşam oynanacak Benfica- Fenerbahçe maçı için dünden bu yana şehre akın eden Sarı-lacivertli taraftarlar, Lizbon'un dört bir yanında Fenerbahçe marşları söylüyor.

 

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, dün geldiği İstanbul - Lizbon uçağında karşılaştıklarına inanamadı. Taraftarları Lizbon'a getiren uçaklardan biri olan Sabiha Gökçen'den kalkan uçakta taraftarların sürekli tezahürat yapması ünlü komedyen Cem Yılmaz ve oyuncu Ozan Güven'i rahatsız etti.

Taşkınlık da yapan taraftarların alkollü oldukları da iddia edilirken, uçağın pilotu anons yapmak zorunda kaldı. Taraftarlar 4 kez yapılan anonsa rağmen ve pilotun, 'Böyle yaparsanız uçağı en yakın yere indiririm' demesine rağmen gürültülü hallerine devam ettiler.

Lizbon'a indikten sonra imza ve fotoğraf çektirmek isteyenler yüzünden dönüşte de böyle olacağını düşünen Cem Yılmaz, maçı izlemeden İstanbul'a geri dönüş yaptı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • celal okur 10 yıl önce Şikayet Et
    dereyi görmeden paçaları sıvama buna denir!. burada 1-0 yendik diye kupayı alacaklarını zanneden bazı kendinden geçmişlerin halini görüyoruz! ne derler kırkpınarda? alta düştüm diye yerinme,üste çıktım diye sevinme! tedbirli olmak her zaman iyidir.
    Cevapla
  • Abit ŞEKER 10 yıl önce Şikayet Et
    Şöhretin cilvesi!. Her zaman 'meşhur olmak' bir avantaj olmuyor. Ben giderim, sen gidersin ama 'O' gidemez. . .
    Cevapla
  • Ooo Ottoman 10 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim Şart.... Fazla söze gerek yok. Eğitim şart...
    Cevapla
  • Nihat Özbudun 10 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçı sezisiyle sonucu kestirmiş. ve en doğrusunu yapmış. Hiç olmazsa hüsranı tatmamıştır?.
    Cevapla