Samet Aybaba açıkladı! G.Saray'dan Sivasspor'a

Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Iasmin Latovlevici'nin transferini istediğini açıkladı.

Samet Aybaba açıkladı! G.Saray'dan Sivasspor'a
Samet Aybaba açıkladı! G.Saray'dan Sivasspor'a
GİRİŞ 04.01.2018 21:42 GÜNCELLEME 06.01.2018 19:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, TRT Spor'a yaptığı açıklamalarda Galatasaray'dan Iasmin Latovlevici'nin transferi için görüşmelerde bulunduklarını açıkladı.

Başkan Mecnun Otyakmaz'ın Galatasaray ile görüştüğünü belirten Aybaba, "Görüşmelerimiz devam ediyor, herhalde başkanımız görüşüyor. Kadromuzda olmasını istediğimiz oyuncuların ismini veriyoruz. O da listemizdeki oyunculardan bir tanesi." ifadelerini kullandı.

"SABAH AKŞAM DÜŞÜNÜYORUM, AKLIMA BİR ŞEY GELMİYOR"

Aybaba ayrıca yabancı oyuncu sınırı ile ilgili de konuşurken; "Oyuncu hazırsa, yaşı önemli değil. 37 yaşında da, 17 yaşında da Avrupa'da oynayan oyuncu var. 17 yaşında oyuncu hazırsa, oynaması gerekiyorsa, oynar. Hayatta en çok nefret ettiğim şey rakamdır benim. 14 oldu şimdi. Yabancı sayısını serbest bırakalım, kriterler koyalım. Bizim sorunumuz yabancı sayısı değil, yetiştirme. İlk 5 sene yapılanalım, tesisleşelim, sonra oyuncu üretmeye başlayalım. 10 senelik bir plan yapalım. Şimdi aşağıdan oyuncu gelmiyor. Rakamlarla, isimlerle bu işi toparlayamayız. Altyapıyı güçlendirip üretmeli ve sonra yukarıdan aşağıya doğru kısıtlamamız lazım. Sabah akşam düşünüyorum futbolu nasıl geliştirebiliriz diye, aklıma bir şey gelmiyor. Yabancı sayısı olsa ne olur, olmasa ne olur..." diye konuştu.

"KONE'YE İHTİYARLADIN ARTIK ROMATİZMALARIN AZMIŞTIR DİYORUM"

Aroune Kone ile arasındaki diyaloğu anlatan Samet Aybaba, "Kone geliyor antrenmanda, yoruldum diyor. İhtiyarladın artık, normaldir diyorum. Romatizmaların azmıştır diyorum." sözlerini paylaştı.

YORUMLAR 4
  • spor 6 yıl önce Şikayet Et
    yav senin sol bek oyuncusuna ihtiyacin yok. ziya var elderson var.ziya zaten cok iyi sol bek te. sen kanat oyuncusu diye bunu aliyorsan yaniliyorsun. senin forvete ihtiyacin var. onceligin forvet olmali. kone den baska forvetin yok. ki kone ağır adam. press bile yapacak takati yok
    Cevapla
  • hakan y. 6 yıl önce Şikayet Et
    elinde ziya varken latovlevici'yi isteyeceksin sonra da kalkıp türk futboluna nasıl faydalı olurum diye düşüneceksin. hoca sen şaka mısın :)
    Cevapla
  • cimbomlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı konusunda doğru söylüyor. Yasakla rakamla olmaz bu işler. Önce altyapı kur sonra sınır koy. Oyuncu yetişmeden sınır koyarsan ligi de bitirirsin.
    Cevapla
  • CcC Sivas Yigido CcC 6 yıl önce Şikayet Et
    çok şanslıyız hocam iyiki bizimlesin...
    Cevapla