Samet Aybaba taraftara umut verdi!

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise yukarılara oynayan bir takım oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Samet Aybaba taraftara umut verdi!
Samet Aybaba taraftara umut verdi!
GİRİŞ 17.09.2017 22:59 GÜNCELLEME 17.09.2017 23:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Osmanlıspor savunmasının arkasına atılan toplarla sonuca gittiklerini anlatan Aybaba, yedikleri gollerin ise kendilerine yakışmadığını belirtti.

Aybaba, gelişime açık bir takım olduklarına işaret ederek, "Yeni gelen, genç, kaliteli yabancı oyuncularımız var. Biz bunları bir arada tutup başarma özelliğini onlara yansıtabilirsek, iyi futbol oynayan, keyif veren, yukarıları hedefleyen bir takım görüntüsü ortaya çıkar. Bir haftalık başarıyla kalmamalı, devam etmeliyiz. Sivasspor'u sevenler merak etmesin. Onlara layık, yukarılara oynayan takım haline geleceğiz." diye konuştu.

Başkent takımlarının ligdeki durumuyla ilgili soruya Aybaba, "Bütün takımlarla çalıştım burada. Taraftarı olan takım ligde değil, olmayanlar ligde. O zaman heyecan biraz aşağı gidiyor. Futbol, taraftarla oynanan oyun. Keşke Ankara güçlerini birleştirse de ortaya hedefi olan, şampiyonluğa oynayan bir takım çıksa. İnşallah, birisi çıkar ve bunları gerçekleştirir. Başkentin bir takımının her zaman hedefe oynaması lazım." yanıtını verdi.

Samet Aybaba, yabancı oyuncu kuralıyla ilgili ise şunları kaydetti:

"Yine yanlış yapmaya başladık. Çünkü tesisleşmemiz, altyapıyı işler hale getirmemiz için en az 5 sene lazım. Ondan sonra yaptığımız işlerin verimini almak için de 5 sene lazım. Alttan üretmeden sayılarla oynayarak bu işi halledemezsiniz. Bu konuyla ilgili sadece yönetenlerin kararları ortaya çıktığında futbol bu hale düşüyor. Her zaman birinci kararın yanlış olduğunun arkasındaydım. Bu alınacak kararın da yanlış olduğunu söylüyorum. Allah, Türk futboluna yardım etsin."

YORUMLAR 3
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    yabancı oyuncu kuralı ile söyledikleri, % 100 doğru.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Samet hocam toparla artık şu takımı ve evinde maç kaybetme
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah darda olan mazlum müslümanlara yardım etsin, futbol lüzumsuz bir vakit geçirme işi, boş iş
    Cevapla