Sivasspor'dan ses getirecek transfer!

Orta sahaya yıldız bir isim almak isteyen Sivasspor, bonservisi elinde olan Flamini’yi kadrosuna katmak üzere. 33 yaşındaki futbolcuyla pazarlıklar son aşamada.

Sivasspor'dan ses getirecek transfer!
Sivasspor'dan ses getirecek transfer!
GİRİŞ 22.08.2017 09:59 GÜNCELLEME 22.08.2017 10:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Evinde Yeni Malatyaspor’u deviren Sivasspor’da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Yiğidolar’da hedef orta sahanın ortasına takviye yapmak. Gündemdeki isim ise uzun yıllar Marsilya, Arsenal ve Milan formaları da giyen Mathieu Flamini. 33 yaşındaki yıldızla bir süredir temas halinde olan Kırmızı-Beyazlılar masaya 1 milyon Euro yıllık ücretle oturdu. Taraflar arasında kıran kırana bir pazarlık olacak. Çünkü Kırmızı- Beyazlılar’ın hedefindeki yıldız senelik 2 milyon Euro talep ediyor. Yiğidolar, bu transfer için tüm şartları zorlarken tarafların orta bir noktada buluşarak anlaşmalarına kesin gözle bakıyor. 

YORUMLAR 5
  • kamışlı 58 6 yıl önce Şikayet Et
    şimdiden karamsar olmayalım transferlerimizi yaşlı diye eleştimeyelim her işte önce tecrübe gelir geçen senede yaşlıydık şampiyon olduk
    Cevapla
  • kamışlı 58 6 yıl önce Şikayet Et
    sivassporumuza kaliteli topçular katıldı bir iki maç sonra takım çok iyi olacaktır
    Cevapla
  • Quest 6 yıl önce Şikayet Et
    Gencecik Türk futbolcular yetiştirmek yerine Avrupa da kullanım süresi dolmuş futbolcuların peşine düşüyoruz.
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    5 Para etmez Adamın posası çıkmış Genç lazım genç
    Cevapla
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    ismi var ama kendi yok olan bir futbolcu/emekli..Yazik yasli masli adamlarin pesine dustuk bu sene ligde, ama bence yine lig cok kaliteli olacak ve inanilmaz tecrubeli futbolcular alindi, yani cok cok yasli oyuncular alindi..
    Cevapla