Yiğidolar yeni stat için gün sayıyor

Sivas'ta yapımı süren stadyumdaki çalışmalarda sona yaklaşıldığı bildirildi.

Yiğidolar yeni stat için gün sayıyor
Yiğidolar yeni stat için gün sayıyor
GİRİŞ 29.03.2016 20:02 GÜNCELLEME 29.03.2016 20:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımı süren stadyumdaki çalışmalarda sona yaklaşıldığı bildirildi.

Medicana Sivasspor Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, kulübe ev sahipliği yapacak 27 bin 500 seyirci kapasiteli 4 Eylül Stadyumu'nda çalışmalarda sona yaklaşıldığı belirtildi.

Stadın, Türkiye'nin en modern stadyumu olacağı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumu olan yeni 4 Eylül Stadyumu'nda betonarme ve çelik imalatları, dış cephe kaplaması, stat aydınlatma, çatı imalatları, çim serme işlemleri, zemin ısıtma, skorbord, kale direkleri, ince imalatlar, koltuk montajının tamamı bitirilirken stadyumda yedek kulübelerin montajına ise bugün başlandı. Stadyum içinde boya işlemleri sürerken diğer yandan da temizlik çalışmaları devam ediyor. 27 bin 500 kapasiteli stadyumda 50'nin üzerinde loca, tribün ısıtma, yağmur ve kar sularının toplanıp kullanma, güneş enerji panelleri, mağaza, kafe, mescit, lokanta, amatör kulüpler için soyunma odaları, 90 araçlık canlı yayın araç alanı ve toplam bin 118 araçlık otopark bulunuyor."

Stadyumdaki çevre düzenlemesinin yüzde 58 seviyesinde tamamlandığı ifade edilen açıklamada, alt yapı, VIP ve basın tribününün koltuklarının takılma işlemlerinin ise gelecek günlerde başlayacağı bilgisine yer verildi.

YORUMLAR 1
  • Trabzonspor'lu 7 yıl önce Şikayet Et
    ptt 1.ligde kullanırlar artık :)
    Cevapla