Otyakmaz transfer planını açıkladı

Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "5 yabancı, 3 Türk futbolcu alıp transfer sezonunu kapatacağız" dedi.

Otyakmaz transfer planını açıkladı
Otyakmaz transfer planını açıkladı
GİRİŞ 23.06.2015 14:05 GÜNCELLEME 23.06.2015 14:05

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, yeni sezon öncesi 5 yabancı, 3 Türk futbolcuyu takıma katıp transfer sezonunu kapatacaklarını bildirdi.
 
Otyakmaz, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarında aceleci olup hata yapmak istemediklerini, izledikleri ve görüşmeleri devam eden bazı futbolcular olduğunu söyledi.
 
Gelecek sezon kadroda sıkıntı yaşamamak için güçlü, kaliteli ve geniş bir takım kurmaya çalıştıklarını vurgulayan Otyakmaz, "Bu kapsamda 5 yabancı, 3 Türk futbolcu alacağız. Daha sonrada transfer dönemini kapatacağız" dedi.
 
Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda transfer  çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Otyakmaz, "Çeşitli gazetelerde  transfer haberleri çıkıyor. Bunlara bir türlü anlam veremiyorum. Bu haberler  taraftarımızın da kafasını bulandırıyor. Böyle haberlere gerek yok. Zaten  transfer yaptığımız zaman bunları kamuoyuyla paylaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe ile ilgili  transfer haberlerine de değinen Otyakmaz, "Aatif ile ilgili bize gelen herhangi  bir transfer teklifi yok. Lig bitiminde birkaç kulüp ile transfer konusunda  görüştük ama bize transfer için bir teklif gelmedi. Gelirse de bunu yönetim  olarak oturur değerlendiririz" diye konuştu.
 
Otyakmaz, PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da forma giyen Malili  futbolcu Hamidou Traore ile de ilgilenmediklerini sözlerine ekledi. 

KAYNAK: AA