Sergen Yalçın: Önümüzdeki sezon...

Medicana Sivasspor Teknik direktörü Sergen Yalçın, bu sene tek hedefleri olan ligde kalmayı başardıklarını belirttti.

Sergen Yalçın: Önümüzdeki sezon...
Sergen Yalçın: Önümüzdeki sezon...
GİRİŞ 28.05.2015 19:27 GÜNCELLEME 28.05.2015 19:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Medicana Sivasspor Teknik direktörü Sergen Yalçın, bu sene tek hedefleri olan ligde kalmayı başardıklarını belirterek, "Önümüzdeki sezon böyle olmayacak, hedefler farklı olacak. Ligi bitirmek istediğimiz çok daha yukarılarda olacak" dedi.

Medicana Sivasspor, ligin son haftasında cumartesi günü kendi sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Tam kadro gerçekleştirilen çalışmaya hafif sakatlıkları bulunan Ziya, Korcan ve adem de katıldı. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Sergen Yalçın, ligin son maçını oynayacaklarını belirterek, "İyi bir final yapmak istiyoruz. Sıkıntılı bir sezon geçirdik. Özellikle ikinci yarıda çok fazla maç oynadık. Oyuncularda doğal olarak ligin sonu itibariyle bırakmak isteyecekler, dinlenmeye ihtiyaçları var. İyi oynayıp kazanmak istiyoruz. Güçlü, hedefi olan bir takımla oynuyoruz. Ama biz de kendi evimizde iyi oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Kazanıp ligi 3 puanla kapatmak istiyoruz" dedi.

GELECEK SEZON FARKLI OLACAK

Gelecek sezon hedeflerinin farklı olacağını belirten Yalçın, şöyle konuştu: "Biz göreve başladığımızda Sivasspor'un bir tek hedef vardı o da kümede kalmak. Biz bu hedefi kurtardık diyebiliriz. Bizim için başarı orasıydı. Kupada bir yarı final oynadık. Finale de gidebilirdik, daha yukarı çıkabilirdik, ama maalesef müsaade etmediler final oynamamıza. Bu sezon itibariyle, bizim başladığımız gün itibariyle oyuncularımız da, biz de istediğimiz hedefe ulaştık diyebiliriz. Önümüzdeki sezon böyle olmayacak. Hedefler farklı olacak. Çıkmak istediğimiz yer daha farklı olacak. Ligi bitirmek istediğimiz yer çok daha yukarılarda olacak. Ona göre çalışmalarımızı yapıyoruz şu an."

14 YABANCI ALMAYACAĞIZ

Yeni sezonla ilgili transfer çalışmalarına başladıklarını belirten Yalçın şöyle dedi: "Transfer konusunda çalışma yapıyoruz. Hafta sonları bütün hocalar maç izlemeye gidiyoruz. Oyuncularla ilgili bilgiler topluyoruz. İyi, kaliteli oyuncular var. Bir takım değişiklikler olacak takımda. Ama onun için de biraz zamana ihtiyaç var. Her şey bir anda olmuyor. Kolay bir süreç değil bu. Hata yapmamaya çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. 14 yabancı kuralı biraz zor Türkiye'de. Maksumum 8-9 veya 10'a çıkabilir. Biz 14 yabancı hakkını kullanmayacağız. 8-9 kullanacağız. Onun dışında yabancı alma şansımız yok."

YORUMLAR 1
  • Gyan 8 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı kuralı zaten FB ve GS için 14 diye çıkarılmış. Anadolu kulüplerinin yine 7-8 en fazla.
    Cevapla