Sergen Yalçın'a 2 şok birden!

Sivasspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Sergen Yalçın iki şok haberle sarsıldı.

Sergen Yalçın'a 2 şok birden!
Sergen Yalçın'a 2 şok birden!
GİRİŞ 25.12.2014 11:59 GÜNCELLEME 25.12.2014 12:02

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da, sol bek Ziya Erdal ve defans oyuncusu İbrahim Toraman'ın sakatlıkları nedeniyle sezonun ilk yarısını kapattığı bildirildi.

Ligin 12. haftasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile oynanan maçın 88. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan ve İstanbul'da özel bir hastanede MR'ı çekilen Ziya Erdal'ın sol ayağında kas yırtığı tespit edildi.

Tedavisi nedeniyle ligdeki Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Tuzlaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarında forma giyemeyen Erdal'ın sezonun ilk yarısını kapattığı belirtildi.

Sakatlığı nedeniyle ligin 11. haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçından sonra forma giyemeyen defans oyuncusu İbrahim Toraman'da ise sporcu fıtığı tespit edildiği belirtildi. Tedavisi İstanbul'da devam eden Toraman'ın devre arasında takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Sivasspor, ligin 15. haftasındaki Kasımpaşa ve 16. haftasındaki Kardemir Karabükspor maçlarına Erdal ve Toraman'dan yoksun kadroyla çıkacak.

KAYNAK: AA