Sivasspor'da ilk hedef Avrupa!

Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Sivasspor'da ilk hedef Avrupa!
Sivasspor'da ilk hedef Avrupa!
GİRİŞ 25.07.2014 20:20 GÜNCELLEME 25.07.2014 20:20

Sivasspor takım kaptanı Adem Koçak, geçen sezondan daha iyi oynamak istediklerini belirterek öncelikli hedeflerinin Avrupa olduğunu ifade etti.

Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan futbolcular pas çalışması ile antrenmana devam etti. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanı bir grup taraftar izledi. Hafif sakatlıkları bulunan Manuel Da Costa ve Kerem Bülbül salonda çalıştı.

İYİ BİR TAKIMIMIZ VAR

Antrenman öncesinde basın mensuplarının yeni sezonla ilgili sorularını yanıtlayan takım kaptanı Adem Koçak, "Çalışmalarımız çok güzel geçiyor. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İyi bir arkadaşlık ortamı var, iyi bir takımımız var. Geçen sene güzel şeyler yaptık, bu senede çok çalışıp geçen senekinden daha iyisini yapabilmek için elimizden geleni yapacağız. Her şey çok güzel gidiyor" dedi.

Koçak, yeni transferlerle ilgilide, "Yeni arkadaşlarımız bize uyum sağladıkça takımımız yukarıya taşıyacaklarına inanıyorum. Çünkü hepsi birbirinden kaliteli oyuncular. İnşallah hem onlar için hem bizler için hayırlı olur" ifadelerini kullandı.

Koçak, Sivasspor'ın bu sezonki hedefiyle ilgili de, "Geçen sene UEFA kupalarına katılma hakkını kazanmıştık. Ama maalesef gidemedik. Bu senede hedefimiz en azından UEFA kupalarına katılabilmek olacak" dedi.