Sivas'ın yıldızı Fatih Terim'e mesajı verdi!

Sivasspor'un golcü ismi Burhan Eşer, "Her futbolcu gibi ben de milli takımda oynamayı isterim" dedi.

Sivas'ın yıldızı Fatih Terim'e mesajı verdi!
Sivas'ın yıldızı Fatih Terim'e mesajı verdi!
GİRİŞ 08.04.2014 11:56 GÜNCELLEME 08.04.2014 11:56

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon geride kalan haftalarda 12 kez gol sevinci yaşayarak gol krallığı yarışında iddialı duruma gelen Sivasspor'un orta saha oyuncusu Burhan Eşer, kariyerinin en başarılı günlerini geçiriyor.

Kırmızı-beyazlı ekibin sezon başında Mersin İdmanyurdu ekibinden transfer ettiği ofansif orta saha oyuncusu Eşer, ilk sezonunda başarılı bir grafik çiziyor.

Ligde geride kalan 28 haftada 27 maçta forma şansı bulan ve 2 bin 244 dakika sahada kalan Eşer, teknik direktör Roberto Carlos'un vazgeçemediği isimler arasında yer alıyor. Sivasspor'da 13 gollü Aatif Chahechouhe'den sonra en golcü isim olan Eşer, attığı gollerle kısa sürede taraftarın sevgisini kazanmayı başardı.

"Milli Takım'da oynamayı isterim"

Burhan Eşer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gol krallığı gibi bir iddiam yok ama gollerime devam etmek istiyorum." Sivasspor'un sezon sonunda Avrupa kupaları hedefine ulaşması için daha çok çalışmaları gerektiğini dile getiren Burhan Eşer, lig sonuna doğru bütün takımların şampiyonluk, ligden düşmeme ve Avrupa kupalarına katılma hedefleri için daha fazla direnç göstermeye başladıklarını, bu nedenle işlerinin daha zor olduğunu söyledi. Avrupa kupaları için yönetim, taraftar, teknik kadro ve futbolcular olarak daha fazla kenetlenmeleri gerektiğini vurgulayan Eşer, kırmızı-beyazlı taraftarın her zaman takımının yanında olmasını istedi. Orta saha oyuncusu Eşer, her futbolcu gibi kendisinin de hayalinin A Milli takım formasını giymek olduğunu belirterek, "Açıkcası bir türlü kısmet olmadı. Her futbolcu gibi ben de milli takımda oynamayı isterim" diye konuştu.