Carlos'tan Semih Şentürk açıklaması

Sivasspor'un Brezilyalı Teknik direktörü Roberto Carlos; "Semih planlarımız dahilinde değil. Öyle bir planımız vardı, görüşme yapıldı fakat Semih'in farklı planları var. Semih transfer listemizde yok" dedi.

Carlos'tan Semih Şentürk açıklaması
Carlos'tan Semih Şentürk açıklaması
GİRİŞ 05.09.2013 16:01 GÜNCELLEME 05.09.2013 16:01

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Fenerbahçe maçını unuttuk, önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek Sivasspor, maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Futbolcular, top kapma ve gruplar halinde kondisyon çalışması yaptı.

İdman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Carlos, Fenerbahçe maçına tuhaf bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Futbolcularımın hırsı güzeldi ama sonuç güzel bir sonuç olmadı, hiç kimse yenilmek istemez. Hakemin ayağından dönen ve duran toplardan goller yedik. Bazı kişisel hatalardan kaynaklanan problemler bunlar, bunları düzeltebiliriz. Sonuç iyi olmasa da futbolcularım açısından memnunum. Fenerbahçe maçını unuttuk, önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

Sivas Kongresi'nin 94. yıl dönümü nedeniyle 15.'si düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nda cumartesi günü Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları maça da değinen Carlos, galip gelmek istediklerini vurguladı. Bu maçta sahaya karışık bir takım süreceğini dile getiren Carlos, "Oynamayan arkadaşlarımız maç temposu kazansınlar ve oynayan arkadaşlarımız da maç temposunu düşürmesinler diye karışık bir takım oluşturacağız. Hazırlık maçı da olsa kazanmamız gerekiyor" dedi.

"SEMİH ŞENTÜRK LİSTEMİZDE YOK"

Roberto Carlos, Fenerbahçeli Semih Şentürk'le ilgilenip ilgilenmediklerinin sorulması üzerine, "Semih planlarımız dahilinde değil. Öyle bir planımız vardı, görüşme yapıldı fakat Semih'in farklı planları var. Semih transfer listemizde yok" ifadesini kullandı.

Sivasspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu belirten Carlos, transferin son günlerinde 2 yerli futbolcuyu kadrolarına katabileceklerini belirterek, bu futbolcuların daha çok atağa yönelik oyuncular olacağını söyledi. Antrenmana, ülkelerinin milli takımında bulunan kaleci Milan Borjan ve Cihan Özkara ile sakatlığı süren Abdulkadir Özgen katılmadı. Ziya Erdal ve Abdurrahman Dereli, sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.