Fırat Aydınus'a UEFA'dan dev görev

Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçındaki gösterdiği kırmızı kartla gündemin bir numaralı ismi haline gelen FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus'a UEFA'dan kritik bir maçta göre görev verildi.

Fırat Aydınus'a UEFA'dan dev görev
Fırat Aydınus'a UEFA'dan dev görev
GİRİŞ 19.11.2012 11:28 GÜNCELLEME 19.11.2012 14:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Eskişehirspor-Fenerbahçe karşılaşmasında Caner Erkin'e gösterdiği kırmızı kartla tartışma konusu olan hakem Fırat Aydınus'a UEFA'dan görev geldi.

Fırat Aydınus, Çarşamba günü Arsenal ile Montpellier arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi B Grubu karşılaşmasında görev yapacak.

UEFA'dan resmi açıklamanın yarın yapılması beklenirken MHK Başkanı Zekeriya Alp de Fırat Aydınus'un Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde verilen bu görevi yalanlamadı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • ali eren 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH cc büyüktür. avrupada görev alması,fenerbahçe düşmanı olmadıgı anlamına gelmez, fenerbahçe birinci dünya savaşı sürecinde işgal kuvvetlerinin takımlarını yenerek milletimizin gurur kaynagı olmuştur,biraz kafası çalışan kurum kuruluş veya kişiler şunu bilmelidirlerki,fenerbahçe bu milletin hayır dualarını almış bir takımdır,dua,lı bir takımdır,kötülük yapanın yanına kar kalmaz kalmamıştırda,şöyle bir bakın,aydın spor,denizli spor nerelerde,fenerbahe şampiyon olmasın diye gs ile üzerine vazife olmadıgı halde,itifak yapan trabzon spor ne hallerde,hiçbirzamanda işlri rast gitmeyecektir,seninde sonun böyle olacak fırat aydınus
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    sana görev verenede yazıklar olsun!!!!!!!. ...........bu hakemi destekleyenlere arka çıkanlara? hepsine yazıklar olsun!!!!!
    Cevapla
  • aykut ibiloğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun!!!. bu ülkede ne yazık ki spor yorumculuğu diye bir meslek dalı kalmamıştır. artık tüm futbol programları magazinleşmiş reyting uğruna saygısızca seviyesizce haberler yapmaya başlamışlardır. fırat aydunus'u ortadan kaldırma pahasına da olsa yerden yere vurma girişimleri gece boyu tüm futbol programlarında devam etti. utanmadan sıkılmadan özel hayatına evinin kapısnıın önüne kadar giden kendini başarılı gazeteci programcı spiker sanan insanları görünce türk futbolundan nefret ettim yazıklar olsun!!!... hakem bir hata yaptı diye bu kadar saçmalayan bir basın toplulugu dünya da başka var mıdır bilmiyorum.
    Cevapla
  • fikret kara 11 yıl önce Şikayet Et
    ........................ bu da fenerlilere ve hakemi eleştirenlere cevap olur????????
    Cevapla
  • Oguzhan tarhan 11 yıl önce Şikayet Et
    serkan demirel efendi... cüneyt çakır ın delgado ya verdiği kırmızı kartı ve çalınan beşiktaş şampiyonluklarınıda biliyoruz.ama cüneyt çakır hala yapıyo hakemliğini buna ne diyiceksın_???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle