Ferguson'dan G.Saraylı yıldıza göz hapsi

Manchester United'ın patronu Alex Ferguson yarın oynanacak dev maçta Galatasaray kalecisi Muslera'yı yakın takibe alacak.

Ferguson'dan G.Saraylı yıldıza göz hapsi
Ferguson'dan G.Saraylı yıldıza göz hapsi
GİRİŞ 18.09.2012 09:25 GÜNCELLEME 18.09.2012 11:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

De Gea'dan memnun olmayan İskoç çalıştırıcı, Uruguaylı eldiveni Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm maçlarda izleyecek.

Galatasaray'ın Urugaylı kalecisi Fernando Muslera yarın akşam Old Trafford'ta görücüye çıkıyor. Manchester United'ın 'Sir' unvanlı efsane menajeri Alex Ferguson'un, Lazio'dan geldiği sarı-kırmızılı takımda çok başarılı bir performans ortaya koyan 26 yaşındaki Muslera'yı dev maçta mercek altına alacağı öğrenildi.

Kalesinde sorun yaşayan ve önceki sezon Atletico Madrid'ten 20 milyon euroya transfer ettiği İspanyol file bekçisi David De Gea'nın yerine Danimarkalı Lindegaard'ı tercih eden Ferguson'un, Şampiyonlar Ligi'nde Muslera'nın sergileyeceği performansı yakından takip edeceği ve buna göre Uruguaylı eldivenle ilgili bir karar alacağı bildirildi.

Dünya devlerinin Muslera için sıraya girmesine karşın sarı-kırmızılı kulübün oyuncuyu bırakmaya niyetinin olmadığı, ancak başarılı kalecinin Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir grafik çizmesi halinde değerinin 25-30 milyon euroya fırlayabileceği kaydedildi.

Galatasaray'da şampiyonlukla tamamlanan geçen sezonun en başarılı isimleri arasında yer alan Fernando Muslera, 19 maçta kalesini rakip forvetlere kapatarak, 15 maçla Taffarel ve Mondragon'a ait gol yememe rekorunu kırmıştı. Başarılı eldiven bu sezona ise kötü başlamış ve sarı-kırmızılı formayla 4 resmi maçta kalesinde 8 gol görmüştü. Milli Takım'da da formsuzluğunu sürdüren Muslera son oynanan Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında kalesinde gol görmedi.

Selçuk da markaj altında

Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde geçen sezon şampiyon olan Galatasaray'ı, Şampiyonlar Ligi arenasında Avrupa'nın en önde gelen kulüpleri yakından izleyecek. Muslera'nın yanı sıra, Süper Lig'in en değerli oyuncusu olarak kabul edilen Selçuk İnan'ın da yine bu zor arenadaki performansının dev takımların ilgisini çekebileceği bildirildi.

Milli Takım'ın gol makinesi Burak Yılmaz ile Galatasaray'ın genç stoperi Semih Kaya'nın, teknik adamlar ve menajerlerin takibinde olacakları bildirildi.

KAYNAK: SKORER
YORUMLAR 3
  • mustafa ünalan 11 yıl önce Şikayet Et
    bizim gazetecilerden başkası takip etmez. ya bırakın allahınızı severseniz adamın işi yok sizin pahalı oynattığınız oyuncuyumu alacak adamlar meteliğe kurşun sıkıyorlar siz takipten bahsediyorsunuz bizim gazetecilerden başkası takkip falan etmez takip etsede sana elli etmez bedavaya alır...
    Cevapla
  • yalnızkurt42 11 yıl önce Şikayet Et
    hancıııı. mal müşteriye satılır bunu bilmiyon mu? hangi takımı tutuyon bilmiyorum, türkiye de o parayı verebilecek kapasitede takım yok onu biliyorum....
    Cevapla
  • hancı 11 yıl önce Şikayet Et
    25-20 milyon euro.... atma ziya...!!!
    Cevapla