Paris Saint-Germain - Galatasaray maçı öncesinde Paris'te Fransız holiganlar, Galatasaray taraftarlarına saldırdı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Paris Saint-Germain - Galatasaray maçı öncesinde Paris'te istenmeyen olaylar yaşandı.

150-200 kişilik maskeli Paris Saint-Germain taraftarları, Paris'te maçın oynanacağı Parc des Princes Stadı'na çok yakın olan Porte de Saint-Cloud'da toplanan Galatasaray taraftarlarına saldırdı. 

Polisin sabah saatlerinde Galatasaraylı taraftarların toplanması için kurduğu bariyerleri yıkan PSG taraftarları, Türk taraftarlara saldırdı. Bu saldırıya Galatasaray taraftarı yanıt verince ortam gerildi. Böyle bir olay beklemeyen Paris polisi, müdahale etmekte geç kalınca iki taraftar grubu arasındaki olaylar dakikalarca sürdü.

Güvenlik güçleri daha sonra olayı yatıştırdı. Olayın yaşandığı alan polis araçlarıyla trafiğe kapatıldı. Polis müdahalesi sonrası olaylar sokak aralarına taştı. Galatasaraylı taraftarlar, kendilerine saldıran PSG taraftarlarını tekbir getirerek kovaladı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: "SORUN YOK"

Maç öncesi basın mensuplarına olayla ilgili konuşan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak; "Taraftarlarımızın yanından geliyorum. Bizim arkadaşlarda herhangi bir şey yok, kimse endişe etmesin. Taraftarlar arasında ufak tefek tartışma olabilir, onlardan birisi oldu. Tribün lideri arkadaşlarla da görüştüm, endişe edilecek bir şey yok." sözlerini kullandı.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • Çiçek 12.12.2019 12:49
    Fransa ya ceza verilmeli Türk vatandaşları orda misafir para vermiş stada gelmek için bu nasıl misafir perverlik sayemizde para kazanıyorlar şu yaptıkları karının cezası verilmeli fransaya
  • zafer 12.12.2019 09:57
    saldıranlar fransız kimlikli pkk ve pyd dir..
  • diriliş 12.12.2019 09:23
    ulan hadinizi bilin bilmeseniz Allah Allah diyerek oraları alırız az kaldı..
  • caner 12.12.2019 08:48
    bizde karşılık olarak çiçek veririz.
  • hakın 12.12.2019 08:31
    burada fener galatasaray biter devreye türk ün damarlarındaki asil kan girer.
Daha fazla yorum görüntüle