Fransız basını hayran kaldı: Mükemmel...

PSG'nin G.Saray'a karşı çok zorlandığı Fransız basınında manşete taşındı. Ayrıca Muslera'nın performansı için "Mükemmel" yorumu yapıldı.

Fransız basını hayran kaldı: Mükemmel...
Fransız basını hayran kaldı: Mükemmel...
GİRİŞ 02.10.2019 10:05 GÜNCELLEME 02.10.2019 10:10
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A grubundaki ikinci maçında sahasında PSG'e 1-0 mağlup olmasına rağmen verdiği mücadeleyle taraftarlarından alkış aldı.

 

 

Galatasaray - PSG karşılaşması Fransız basınında da geniş yankı uyandırdı. Fransız basını, PSG'nin çok iyi oynamamasına rağmen önemli bir galibiyet aldığını söylerken diğer taraftan çok zorlu bir atmosfer ve rakibe karşı kritik, bir o kadar da önemli galibiyet elde ettiğini yazdı.

SPORT FRANCE: "PSG BELADAN KURTULDU"

 

 

Fransız basınında Sport France, PSG'nin galibiyete rağmen çok yorulduğunu ve İstanbul'da adeta bir beladan kurtulduğunu yazdı. L'Equipe gazetesi ise PSG'nin çok iyi oynamamasına rağmen galip geldiğini ve şu anda takımda işlerin yolunda olduğunu yazdı. 

FRANCE FOOTBALL: "MÜKEMMEL MUSLERA"

France Football gazetesi PSG'nin eksiklerine rağmen Galatasaray'a karşı doğru bir oyun oynadığını ve önemli bir galibiyet aldığını manşete taşıdı.

France Football, Muslera'nın yaptığı kurtarışlara dikkat çekip "Mükemmel Muslera PSG karşısında birçok girişimi önledi" ifadelerini kullandı.

Ayrıca maçla ilgili yapılan değerlendirmede Belhanda ve Babel'in geçmiş seviyesinden uzak bir görüntü sergiledikleri ifade edildi. Belhanda ve Babel'in bu performansı için "Galatasaray'a hayat vermesi gereken kişiler sahada yoktu" yorumu yapıldı.

YORUMLAR 41
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    hem yeniliyorsunuz hemde kaleciniz övgü alıyor herşey ortada .. türkiyede futbol yok
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi sevdanın uğruna terk ettim herkesi hayatın anlamı Galatasaray♡♥
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizler böyle düşünmeye yazmaya devam edin. Ne kupalar alırız Avrupa'da uff sormayın.
    Cevapla
  • zeynel 4 yıl önce Şikayet Et
    yahu yenildik.hala kendimizi ovuyoruz...
    Cevapla
  • REiS 4 yıl önce Şikayet Et
    iki fransiz klubu sorun yok.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin zihniyetin fransız olaya yabancı kalmışsın, tarihe bak görürsün neyin ne olduğunu. O yabancı oyuncuların hepsi bir Türk takımı olan Galatasaray için mücadele ediyorlar. Senin aklın almasada.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle