Tuchel müjdeyi verdi! G.Saray maçında yoklar

PSG'nin hocası Thomas Tuchel, Cavani ve Mbappe'nin G.Saray'a karşı oynamayacağını Icardi'nin de durumunun belirsiz olduğunu açıkladı.

Tuchel müjdeyi verdi! G.Saray maçında yoklar
Tuchel müjdeyi verdi! G.Saray maçında yoklar
GİRİŞ 30.09.2019 18:48 GÜNCELLEME 30.09.2019 18:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Thomas Tuchel ve takım kaptanı Thiago Silva, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

İşte Thomas Tuchel'in açıklamaları:

"Cavani, Galatasaray'a karşı aramızda olmayacak. Şu anda ağrısı yok. Kafası rahat değil. Hızlanmasında ve topa vuruşunda sorun var. Bir süre daha sabretmek gerekir.

Icardi de 2 ay oynamadı. Bordeaux maçında 10 dakika denendi. Bugünkü idmandan sonra bakılacak ne kadar hazır olduğuna.

"MBAPPE 90 DAKİKA OYNAYAMAZ"

"Mbappe hazır ama 90 dakika oynayacak durumda değil. Galatasaray maçı için 9 numara arayışındayız. Son antrenmanımız belirleyici olacaktır.' Mbappe ile konuştuk, bir yol haritası çizdik. Ama bunu basına anlatamam. Son vuruşlarda kafasının rahat olması, güvenini geri kazanması gerekiyor. Bunun için de gol atması lazım."

"Galatasaray maçındaki atmosfer için farklı bir çalışma yapmadık. Herkes Galatasaray stadının atmosferinin inanılmaz olduğunu söyledi. Büyük bir takıma karşı oynayacağız. Kalitemizi ispatlamak istiyoruz."

"GALATASARAY MAÇI ZOR OLACAK"

"Her maç farklıdır. Galatasaray maçının zor olacağını düşünüyoruz. Real Madrid'i 3-0 yendik ama o maç geride kaldı. Ayrıca bu maçta evimizde değiliz, misafir takımız. Tekrar kendimizi ispatlayarak iyi bir takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor."

"FALCAO'YA KARŞI DİKKATLİ OYNAYACAĞIZ"

"Galatasaray'da sadece Falcao değil, Babel gibi birçok kaliteli, tecrübeli futbolcu var. Falcao'ya karşı dikkatli olacağız ama özel bir önlem almayacağız. Zaten oyuncularımız Falcao'yu yakından tanıyor."

"BELKİ İKİ FORVETLE DE ÇIKARIZ"

"Forvet hattımız için geçmiş maçlarda bir çözüm bulduk, Galatasaray'a karşı da buluruz. Belki iki forvet çıkarız. Son antrenmandan sonra karar vereceğiz ama illa bir çözüm buluruz."

 

 

YORUMLAR 7
  • Nemo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanların avrupa fatihinin düştüğü duruma bak. Rakibin iki as oyuncusunun olmaması müjde sayılıyor. Daha maç oynanmadı arkadaşlar, karalar bağlamayın hemen. Üstelik maç İstanbulda.
    Cevapla
  • Osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    90 dakikaya gerek yok. Yatı. Saat yeter bu gs ye
    Cevapla
  • Öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıldız oyuncuları olmasa da maçın yıldızı olacak adamları var yine.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    madem durum böyle ozaman bu mac NET berabere biter. Demek birileri kiyak yapmis, Falcao transferinde oldugu gibi..
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Zeten yenerler boş bi takıma oynucagını biliyo adamlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle