İngilizler İstanbul'u UEFA'ya şikayet etti!

Liverpool'da kaleci Adrian, Chelsea ile oynanan Süper Kupa maçının ardından sahaya giren bir seyirci tarafından sakatlandı.

GİRİŞ 16.08.2019 18:02 GÜNCELLEME 16.08.2019 18:02
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Liverpool'un İstanbul'da oynanan Süper Kupa maçında Chelsea'yi penaltılarla mağlup edip kupayı aldığı maçın ardından kutlamalar esnasında sahaya bazı taraftarlar girmişti.

 

 

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Southampton maçı öncesinde açıklamalarda bulunurken hali hazırda sakat olan Allison yerine oynayan kaleci Adrian'ın da sakatlandığını açıkladı ve sakatlığın sahaya giren bir taraftar nedeniyle olduğunu söyledi.

 

 

KLOPP: ''BU ÇILGINLIK! NASIL OLABİLİR?''

Klopp, İspanyol kalecinin durumu hakkında ''Taraftarlarımızı seviyoruz ama bunu yapmasınlar lütfen. Norwich'te, İstanbul'da insanlar sahaya giriyor, bu eğlenceli değil. Bir taraftar da Adrian'ı bileğinden sakatladı. Southampton maçında oynayamayacak. Bu çılgınlık! Böyle bir şey nasıl olabilir?'' sözlerini kullandı.

Liverpool kalecisi Adrian'ı sakatlayanın forma almak ve sarılmak için sahaya giren bir Türk taraftar olduğu belirtildi.

LIVERPOOL'DAN UEFA'YA ŞİKAYET!

Öte yandan İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre Adrian'ın sakatlanmasının ardından Liverpool, UEFA'ya şikayet mektubu yolladı. Habere göre Liverpool, UEFA'ya yaptığı şikayette Vodafone Park'ta yaşanan güvenlik zafiyetinden bahsetti ve Adrian'ın sakatlığının bu yüzden oluştuğunu belirtti.

YORUMLAR 83
  • sel yaz 4 yıl önce Şikayet Et
    lıverpool, kupa alabildiğiniz yer istanbul , hatırlatalım
    Cevapla
  • MURAT 4 yıl önce Şikayet Et
    sahaya giren taraftar dünde oldu yarında olur bu saçmalığın önüne geçmek gerekiyor.
    Cevapla
  • Tachiwaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu inglizlerde oyunda hep zırlayan çocuklar gibi.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sahaya girerseniz adamların eline koz verirsiniz girmeyin kardeşim sahaya al bak neler oluyor vericen bunlara adam akıllı bir ceza ama yok anca denetimli serbest bırakırsınız adamlarda basık olsa serbest bırakıyorlar deyip tekrar yaparlar
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Elin gavurunun maçına para vererek git. Sonra aşağılama, hakaret. Bizimkilerde akıl yok.
    Cevapla
  • Selma 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye hemen organize suc diyorsunuz sanki bizde bunu yapacak aptallar yok. Her kim olursa olsun güvenlik zafiyeti var ve buda bizi kücük düşürüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle