İstanbul'da tarihe geçen kadın hakem!

Vodafone Park'ta oynanan Süper Kupa maçını yöneten hakem Stephanie Frappart, UEFA'nın erkekler kategorisinde üst düzey bir maçını yöneten ilk kadın hakem olarak tarihe geçti.

İstanbul'da tarihe geçen kadın hakem!
İstanbul'da tarihe geçen kadın hakem!
GİRİŞ 14.08.2019 23:33 GÜNCELLEME 15.08.2019 13:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

UEFA Süper Kupa'da iki İngiliz ekibi Liverpool ile Chelsea, İstanbul'da karşı karşıya geldi. Geçen sezonun UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile UEFA Avrupa Ligi sahibi Chelsea, Vodafone Park'ta kozlarını paylaştı.

 

 

Karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonundan kadın hakem Stephanie Frappart yönetti. Frappart'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Manuela Nicolosi ve İrlandalı Michelle O'Neill gerçekleştirdi. Stephanie Frappart, UEFA'nın erkekler kategorisinde üst düzey bir maçını yöneten ilk kadın hakem olarak tarihe geçti.

Türk hakem Cüneyt Çakır ise dördüncü hakem olarak saha kenarında yer aldı.

 

 

UEFA Süper Kupa maçını izlemek üzere tribünde yerini alan futbolseverler, mücadelenin hakemlerine destek verdi. Hakem dörtlüsü sahaya çıktığı anda tribündekiler alkışlarla desteklerini gösterdi.

YORUMLAR 2
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Süper maç yönettiler Bravo alkışlıyorum... Bizim hakemlerde seyrettimi acaba.. tarafsız maç nasıl yönetilir, maçın içine nasıl edilmez biraz bişeyler öğrenmislerdir inşallah
    Cevapla
  • Taşcıoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul sözleşmesi sağlamaları ile devam ediyor.
    Cevapla