Süper Kupa maçında Youtuber rezilliği!

Youtube'da 4,5 milyon abonesi bulunan 'Deli mi ne' isimli kanalın sahibi Fester Abdü, Süper Kupa maçında sahaya girdi.

Süper Kupa maçında Youtuber rezilliği!
Süper Kupa maçında Youtuber rezilliği!
GİRİŞ 14.08.2019 22:45 GÜNCELLEME 15.08.2019 00:55
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

UEFA Süper Kupa finalinin 14. dakikasında tribünden atlayan bir Chelsea taraftarı kendini Liverpool filelerine atmak istedi. Ancak güvenlik güçleri taraftarı çizgide yakaladı. 

 

 

Liverpool ile Chelsea arasında oynanan UEFA Süper Kupa finalinin 14. dakikasında sahaya taraftar atladı. Chelsea yarı alanında sahaya atlayarak deparla Liverpool kalesine yönelen ve kendini filelere bırakmak isteyen taraftarı güvenlik güçleri kale çizgisi üzerinde durdurdu. 

Sahaya giren kişinin, Youtube'da 4,5 milyon abonesi bulunan 'Deli Mi Ne' isimli kanalı sahibi Fester Abdü olduğu öğrenildi.

 

 

Liverpool ile Tottenham arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde de bir kadın taraftar sahaya atlamıştı. 

EURO2028 ADAYLIĞIMIZA GÖLGE DÜŞÜREBİLİR

EURO 2024'ü Almanya'ya kaptıran Türkiye, EURO 2028 ev sahipliği için aday olacak. Bütün dünyanın izlediği bu maçta böyle bir rezilliğin yaşanması adaylık sürecini olumsuz etkileyebilir.

ABONE SAYISI DÜŞMEYE BAŞLADI

Sahaya giren Youtuber Fester Abdü'ye sosyal medyada tepki yağarken Youtube kanalındaki abone sayısında da azalmalar oldu. Youtuber'ın aleyhine Twitter'da #10milyonTLCezaVerilsin ve #DeliMiNeSanaYakışmadı etiketleri açıldı. Bu etiketlere 10 binlerce tweet atıldı.

YORUMLAR 81
  • Tuber 4 yıl önce Şikayet Et
    Show tv den mahkemeyle belesten 15 milyon tl aldi bu ve ekibi. Buna basin 15 milyon tl cezayi haksiz elde ettigi parayi geri iade etsin
    Cevapla
  • UZUN ADAM 4 yıl önce Şikayet Et
    kendilerine takipçi bulmak için yapmadıkları şaklabanlık kalmadı bu Youtuberların kanalın hemen kapatılması lazım yazık TÜRKİYE DE yapılmış büyük bir final sonra neden avrupa maçaları olimpiyatlar olmuyor diye dövünüyoruz
    Cevapla
  • türbedar 4 yıl önce Şikayet Et
    son iki saat te yedi bin abone kaybetti,kendi ayağına sıkmak bu olsa gerek,,,
    Cevapla
  • kadir tartar 4 yıl önce Şikayet Et
    bu youtuburlar para kazanmak için her maymunluğu yapıyorlar.daha vahimi bunların peşinden gidip taktir edenler var...
    Cevapla
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Abartmayın. Her yerde sahaya giren oluyor bir şekilde. İngiltere de de var. Bu çocuğun üstüne gitmeyin. Adamın tarzı bu.
    Cevapla
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Hemşerim! Bizim oraların insanının standardı senin gibi. Çabuk parlarız. Sakin ol. Yasal prosedür ne ise yapılır. Mermiye kafa atmaya gerek yok. Akşamki maça odaklan.
    Cevapla
  • FIRTINA 61 4 yıl önce Şikayet Et
    Tarzını sevsinler! Benimde tarzım başka mesela... Bu adamı bulsam ağzını burnunu kırarım herhalde. Tipini beğenmedim, tipini beğenmediklerimin ağzını burnunu kırmak geliyor içimden. Benimde tarzım bu işte!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle