Benfica TV'de şaşırtan Marcao yorumu!

Hem penaltı pozisyonunda hem de Seferovic'in attığı golde hatasıyla geceye damgasını vuran Marcao, Benfica TV'nin yorumcusunun da diline düştü.

 Benfica TV'de şaşırtan Marcao yorumu!
Benfica TV'de şaşırtan Marcao yorumu!
GİRİŞ 15.02.2019 10:11 GÜNCELLEME 15.02.2019 10:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Benfica maçının ilk yarısında koluna çarpmayan topa hakemin penaltı verdiği Marcao ikinci yarıda ise Seferovic’i kaçırıp mağlubiyeti hazırladı. 4 milyon Euro’luk stoper, Perşembe akşam 117 kezle sahanın topla en fazla buluşan ismiydi. 11 uzun topundan 6’sı yerini buldu. Ancak 7 defansif hamle yapabildi.

''Marcao'yu nasıl gözden kaçırdığımı anladım''

 

 

Pozisyon bilgisi zayıf olan Brezilyalı oyuncu için Benfica TV’nin yorumcusu Valdemar Duarte’den, “Marcao, Galatasaray’a gidince şaşırmıştım. Nasıl gözden kaçırmışım diye… şimdi anladım. Portekiz’de üst düzey takımlarda oynama şansı olmadığı için gözden kaçırmışım” sözlerini kullandı. (Fotospor)

YORUMLAR 6
  • hacıköylü 5 yıl önce Şikayet Et
    İyide be kardeşim senin orta sahanı elini kolunu sallayarak geçdiler, defansdaki adamlara yük binince ne yapsın..
    Cevapla
  • Körfez 5 yıl önce Şikayet Et
    olur muu? ayhan akman'a göre marcao-luindula Türkiyenin en iyi stoperleri! bunu daha dün söyledi maçtan önce, bence utanmıştır söylediğinden!
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Gs kadrosu benficayı yenecek güçte ama hoca yeterli değil kimse kusura bakmasın koyu Gsliyim bu kadronun oynayacağı futbol bu değil.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam gayet iyi oynuyor bir pozisyonda hata yaptı diye kötü futbolcu olmaz. Portekizliler baya çirkef çıktı.
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    VAR yoktu. Bunu GS yönetimi bilmiyor muydu? Pozisyonda Marcao çok hatalı iki kolunu da açmıştı. Ben ilk gördüğümde kola çarptı diye düşündüm. Sonra Kola çarpmadığını gördüm. Hakeme çarptı görüntüsü veren Marcao suçlu. GS liler VAR diye nefes tüketeceklerine azıcık Marcaoya bu yanlış duruşu düzeltmek için çaba harcarsalar daha faydalı olur.
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    ne yapalım zamanı gerimi saralım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle