Schalke kazandı, Galatasaray sevindi!

Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Schalke, Lokomotiv Moskova'yı son dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Rus ekibinin galip gelememesiyle birlikte Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme hakkı kazandı.

Schalke kazandı, Galatasaray sevindi!
Schalke kazandı, Galatasaray sevindi!
GİRİŞ 11.12.2018 23:00 GÜNCELLEME 11.12.2018 23:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin temsilcimiz Galatasaray'ın da bulunduğu D Grubu'nun son haftasında Schalke sahasında Lokomotiv Moskova'yı 1-0 mağlup etti ve bu sonuçla temsilcimiz Galatasaray Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmeyi garantiledi.

 

 

Karşılaşmanın ilk yarısı düşük tempoda geçti. Daha etkili olan taraf ev sahibi Schalke olurken, Rus ekibi Lokomotiv Moskova oyunu geride kabul ederek hızlı ataklarla etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda skoru değiştirmeyi başaramadı ve devreye 0-0 eşitlikle girildi.

İkinci yarıda ilk yarıda olduğu gibi temponun düşük olduğu bir orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, Schalke, yıldız ismi Konoplyanka ile etkili oldu. Avrupa Ligi'ne katılabilmek için galibite ihtiyacı olan Lokomotiv Moskova ikinci yarının son 15 dakikalık bölümünde savunma hattını ileri çıkardı ve hucümda etkili olmaya çalıştı. Schalke ise Lokomotiv'in geride verdiği boşlukları değerlendirmeye çalışırken, birçok pozisyonda savunmayı eksik yakalamayı başardı. Schalke 04, 90. dakikada Schöpf ile golü buldu ve bu golle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

 

 

Bu sonuçla Schalke 04 puanını 11'a yükseltti ve grubu 2. sırada bitirirken, Lokomotiv Moskova ise 3 puanla 4. sırada kendine yer buldu ve Avrupa macerasına veda etti.

YORUMLAR 1
  • GS1905☆☆☆☆ 5 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler schalke. türk alman dostluğu böyle olmalı.
    Cevapla