İşte Porto - G.Saray maçının kanalı!

Şampiyonlar Ligi'nde bu hafta oynanacak maçların beIN SPORTS'tan canlı yayınlanacağı açıklandı.

İşte Porto - G.Saray maçının kanalı!
İşte Porto - G.Saray maçının kanalı!
GİRİŞ 02.10.2018 19:29 GÜNCELLEME 02.10.2018 19:38
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Porto - Galatasaray maçı beIN SPORTS'tan yayınlanacak. Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçları beIN SPORTS ekranlarında olacağı resmen açıklandı. UEFA ile yayın haklarının tamamı için görüşmelerin devam ettiği açıklamada belirtilirken ikinci hafta maçlarının da beIN SPORTS kanallarından yayınlanacağı ifade edildi.

Digitürk'ten yapılan açıklama şu şekilde:

 

 

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin Türkiye yayın haklarına ilişkin görüşmeler halen devam ediyor UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı bu hafta da beIN SPORTS’ta

FC Porto ile temsilcimiz Galatasaray arasında yarın gece saat 22.00’de oynanacak karşılaşma dahil olmak üzere, devler liginin ikinci haftasındaki 16 müsabaka, beIN SPORTS ekranlarında olacak.

Sporun Yıldızı paketi bulunan Digiturk üyeleri, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci hafta müsabakaları ile birlikte sarı kırmızılı temsilcimizin heyecan dolu Porto maçını ek bir ücret ödemeden izleyebilecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bugün oynanacak 8 karşılamayla başlayacak ikinci hafta heyecanı, sarı kırmızılı temsilcimizin Çarşamba akşamı saat 22.00’de Portekiz temsilcisi Porto ile oynayacağı müsabaka ve aynı gece oynanacak diğer 7 karşılaşmayla birlikte devam edecek.  

Karşılaşmaları, Sporun Yıldızı paketi bulunan Digiturk üyeleri izleyebilecekler. Sporun Yıldızı paketi bulunmayan Digiturk üyeleri ise Sporun Yıldızı paketine üye olarak ya da izle öde sistemi ile maçları takip edebilecek. 

Konuya ilişkin resmi iletişim kanallarımız haricinde yapılacak hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica eder, kamuoyunun bilgisine sunarız.

YORUMLAR 14
  • gs li 5 yıl önce Şikayet Et
    ts gitse,bjk gitse fb gitse maçlar açık kanalda verilir,ne zman gs gitse paralı kanaldan verilir,tivibu bitti şimdi beinsport başladı,şifresiz verilen tek maçı kazandı gs,diğerlerinde hep puan kaybetti
    Cevapla
  • siverekli şakir 5 yıl önce Şikayet Et
    şifreli mi şifresiz mi buna ivedi cevap bekliyorum....
    Cevapla
  • sivaslı 5 yıl önce Şikayet Et
    bu oyunla gs en az 3 yer
    Cevapla
  • Erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    Trt ye verseler olmuyormu maçı bide beint spor çıktı
    Cevapla
  • Çobanoğlu yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Sifresiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle