Galatasaray - L.Moskova maçı şifresiz!

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçının beIN Sports Haber’den şifresiz olarak yayınlanacağı açıklandı.

Galatasaray - L.Moskova maçı şifresiz!
Galatasaray - L.Moskova maçı şifresiz!
GİRİŞ 18.09.2018 20:54 GÜNCELLEME 18.09.2018 21:58
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ilk maçında bugün Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla karşılaşacak.

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 22.00'de başlayacak. Müsabakayı İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek.

 

 

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçının beIN Sports Haber kanalından şifresiz olarak yayınlanacağı açıklandı.

DİGİTURK'TEN RESMİ AÇIKLAMA

UEFA ile yayın hakları görüşmesi devam etse de tüm futbolseverler bu akşam maçı izleyebilecek. Galatasaray – Lokomotiv Moskova karşılaşması şifresiz olarak beIN SPORTS’ta

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin Türkiye yayın haklarına ilişkin görüşmeler henüz tamamlanmamış olmasına karşın, Galatasaray ile Lokomotiv Moskova arasında bu gece saat 22.00’de oynanacak karşılaşma beIN SPORTS tarafından şifresiz olarak naklen yayınlanacak. Digiturk abonesi olmayan futbolseverler de karşılaşmayı Türksat Uydusu üzerinden ve Kablo TV platformundan yayın yapan beIN SPORTS HABER’de izleyebilecekler.

UEFA Şampiyonlar Ligi Türkiye yayın haklarına ilişkin görüşmeler, döviz kurunda yaşanan suni dalgalanmaların etkisiyle ne yazık ki halen devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin heyecanını yaşatabilmek için her türlü fedakarlığı göze alarak yürüttüğümüz bu görüşmelerde, yayın haklarını elinde bulunduran aracı kuruluş ile karşılıklı mutabakat henüz sağlanamadı. 

Bununla birlikte, 2 yıl sonra Avrupa arenasına dönen Galatasaray’ın Devler Ligi'nde çıkacağı ilk mücadeleyi heyecanla bekleyen Digiturk üyesi olsun olmasın tüm futbolseverlerin, karşılaşmayı izleyebilmesi için bu maça özel olarak yaptığımız anlaşma çerçevesinde, müsabakanın bu akşam saat 22.00’de beIN SPORTS HABER HD ve beIN SPORTS HD1 kanallarından naklen ve şifresiz yayınlanacağını kamuoyunun bilgisine sunar, resmi iletişim kanallarımız haricinde yapılacak hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

YORUMLAR 74
  • mehmetcik 5 yıl önce Şikayet Et
    GS, yenilir.beceriksizlik fazla.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşma sağlansaydı şifreli olacaktı. Sağlanamadığı için ve abonelerinin gözünden düşmemek için yapılan bir jest diyelim.. Yoksa bizim kara kaşımıza kara gözümüze şifresiz vermiyorlar bundan emin olun... Galatasarayımıza başarılar...
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Tivibu dan nasil izleriz bilgisi olan varmi
    Cevapla
  • .... 5 yıl önce Şikayet Et
    GS 1 Moskova 3
    Cevapla
  • Sinha 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok yanlış o GS 3 - Moskova 0
    Cevapla
  • Ensar 5 yıl önce Şikayet Et
    BeinSports Haber kanali sifresiz Tüksattan izlenebiliyor. Millet hala Paradan bahsediyor?! Olan Avrupada yasayan Gurbetcilere oluyor, cünkü onlar bu kanali canaktan alamiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle