G.Saray'ın gözü kulağı F.Bahçe maçında!

Fenerbahçe'nin Benfica maçı Galatasaray için de son derece önemli. Sarı-lacivertlilerin elenmesi durumunda UEFA'dan gelecek yayın gelirinin tamamı sarı-kırmızılılara kalacak.

G.Saray'ın gözü kulağı F.Bahçe maçında!
G.Saray'ın gözü kulağı F.Bahçe maçında!
GİRİŞ 14.08.2018 14:08 GÜNCELLEME 14.08.2018 23:25
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

2017-18 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamalarında mücadele edeceği için katılım payı olarak 15 milyon euro kazanacak.

F.BAHÇE ELENİRSE HAVUZ GELİRİNİ G.SARAY ALIYOR

 

 

Geçen sezon Süper Lig'i ikinci tamamlayan Fenerbahçe ise Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için 2 ön eleme turunu geçmek zorunda. Sarı-lacivertliler bugün oynanacak rövanş maçında Benfica'yı elerse Play-Off turuna yükselecek. Fenerbahçe bu turu geçerse kasasına 15 milyon euroluk bir gelir koyacak.

Şampiyonlar Ligi yayın haklarından Türkiye'nin yeni sezondaki havuz parası ise henüz belli değil. Geçtiğimiz sezon grup aşamasında tek Türk takımı olarak mücadele eden Beşiktaş, yayın haklarından yaklaşık 22 milyon euroyu kasasına koymuştu.

Bu sezon henüz yayın geliri net olmamakla birlikte daha da yükselecek. Fenerbahçe gruplara kalırsa yayın haklarını Galatasaray'la birlikte paylaşacak. Sarı-lacivertliler elenirse yayın havuzundan gelecek gelirin tamamı sarı-kırmızılı ekibe kalacak.

YORUMLAR 22
  • İ Aydın 5 yıl önce Şikayet Et
    akbaba gibi bekleyin.
    Cevapla
  • hancı 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben fenerin 3-2 kazanmasini istiyorum. Boylece hem fener kazanmis olur hem galatasaray.
    Cevapla
  • Kul Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir GS li olarak ülkemize ekonomik savaşın açıldığı Bu zamanda kardeşliğin birlikteliğin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Fener kazansın. Ülke kazansın. Her koyun kendi bacağından asılır inancı bize yakışmaz. Türküz. Milliyetçiyiz. Kardeşiz..
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylıyım, bugün inşallah Fenerbahçe tur atlayacak.
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    15 milyon yuro kalacak bize sen fener diyon yhaa
    Cevapla
  • YORULMAZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Fener oynasın Galatasaray kazansın.Fenerbace 1 Benfica 2 tahmin ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle