Gedson: Çok zor bir deplasmana gideceğiz

Benfica-Fenerbahçe maçının ardından Gedson Fernandes, flaş röportajda değerlendirmelerde bulundu.

Gedson: Çok zor bir deplasmana gideceğiz
Gedson: Çok zor bir deplasmana gideceğiz
GİRİŞ 08.08.2018 00:48 GÜNCELLEME 08.08.2018 00:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Benfica-Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçının ardından, Portekiz ekibinin 19 yaşındaki genç orta saha oyuncuus Gedson Fernandes, açıklamalarda bulundu.

İşte Gedson Fernandes'in sözleri...

"Kendi taraftarlarımızın önünde harika bir performans sergiledik. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Hak edilmiş bir galibiyet ve iyi bir sonuç elde ettik."

"BU HER ÇOCUĞUN RÜYASIDIR, ŞAMPİYONLAR LİGİ"

"Rüyam gerçek oldu. Bu her çocuğun rüyasıdır. Benfica ile Şampiyonlar Ligi'nde oynadım ve nerede oynarsam oynayayım elimden geleni yapmaya hazırdım."

"ÇOK ZOR BİR DEPLASMANA GİDECEĞİZ"

"Maç boyunda galibiyeti düşündük ve iyi bir sonuç aldık. Şimdi çok zor bir deplasmana gideceğiz. Türkiye'de karşılaşacağımız her şeye hazırız. Oraya futbol oynamaya gideceğiz ve ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göstereceğiz."

"ÇOK TUTKULU BİR TRİBÜN VARDI"

"Taraftarlar bu kulübe ne kadar bağlı olduklarını gösterdiler. Çok tutkulu bir tribün vardı. Biz de bu taraftarlara layık olmaya çalıştık."

YORUMLAR 2
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Rovansta maca sondakikalarda giren genc bir cocuk vardi. Benficayi zorlayan tek Turktu. Bu cocugu Istanbulda ilk 11 de baslatin Alperin yerinde o olsaydi hem suratiyle hemde teknigiyle rakibi mahfederdi. Ayrica valbuena maci katletti ve yerine mehmet ekici dogru tercihti rovansta ekici oynasin valbuena yedek. Ileri ucta alperle olmaz. Fernandao gibi saglam dev oynamasi lazim. Bu seye benzedi volkanin yerine kaleye valbuenayi koymak gibi birsey alperin en ilerideki forvet olarak oynamasi.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    doğru diyorsun o çocuk alperin yerine alınmalı dirar la isla çıkmalı ferdi girmeli
    Cevapla