Salah Dünya Kupası'na yetişecek mi? Açıklandı

Sezonun parlayan yıldızı Mohamed Salah’ın Şampiyonlar Ligi finalinde omzundan sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalması ülkesi Mısır’da geniş yankı uyandırdı. Mısır basını Ramos'a büyük tepki gösterirken, Spor Bakanlığı da Salah'ın sakatlığının 2 hafta süreceğini ve Dünya Kupası kadrosunda yer alacağını belirtti.

Salah Dünya Kupası'na yetişecek mi? Açıklandı
Salah Dünya Kupası'na yetişecek mi? Açıklandı
GİRİŞ 27.05.2018 15:37 GÜNCELLEME 27.05.2018 15:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dev finali Mısır’da meydanlarda izleyen Salah hayranlarının yanı sıra ülke basını da öne çıkardı.

Mısır’ın en tirajlı gazetelerinden Al Masry Al Youm Gazetesi, hem birinci sayfadan sürmanşetten hem de iç sayfada tam sayfa olarak Salah’ın sakatlığını öne çıkardı.

 

 

Salah’ın yerde kaldığı fotoğrafı sürmanşete taşıyan Mısır Gazetesi, “Salah’ın Omzu Mısırlıların Kalbini çıkardı” ifadeleri kullanıldı.

İç sayfada ise Salah’ın Ramos’un sakatladığı pozisyon ve sahadan çıkarken ki fotoğraf verilerek, “Mısırlıların ağladığı gece… Kasap Ramos, Salah’ın omzunu çıkardı..“ diye yazıldı.

Bu arada Mısır’ın Spor Bakanlığı da Salah hakkında bilgilendirme geçerek, sakatlık sürecinin 2 hafta süreceğini ve tedavinin Liverpool doktorları tarafından olacağını duyurdu.

Salah’ın 4 Haziran’da açıklanacak Dünya Kupası kadrosunda olması ve İtalya kampına katılması da bekleniyor.

YORUMLAR 7
  • rte 5 yıl önce Şikayet Et
    real i bu yıl zorla kupa sahibi yaptılar...juvwntus bayern hepsi hakeömle oldu...biri de gs koruyucusu Cüneyt galtasaray yüzünden
    Cevapla
  • DİRİLİŞ OSMANLI 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah iyileşir bizde izleriz Rabbim şifa versin
    Cevapla
  • Mısır 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık ver Salahi uyusun Mısır
    Cevapla
  • mknm 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar büyüttünüz Salihi iyiki oruç tutuyor
    Cevapla
  • hacıhızır 5 yıl önce Şikayet Et
    Alçak Ramos, Salah ın kolunu bilerek bırakmadı düşerken, kırılsın istiyordu. Bu gavurluk böyle bişey işte bilerek yaptı.
    Cevapla
  • TheAzxtech 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka futbolda bu tarz şeyler hep olur. Ayrıca herkes kalıbına göre ikiliye girsin senin kalıbın Ramos'a denk değilse ikiliye girmeyeceksin. Tıpkı Drogba Pepe örneği gibi. İkili mücadelede Drogba kendisini hastane de yoğun bakımda buldu. Yani herkes kalıbına göre girsin.
    Cevapla
  • milli 5 yıl önce Şikayet Et
    herzaman yaptığı şey ramosun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle