İtalyan basını: Roma'nın iki penaltısı verilmedi!

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Roma'nın Liverpool'u 4-2 yenmesine rağmen turnuvadan elenmesi İtalyan basınında geniş yer buldu.

İtalyan basını: Roma'nın iki penaltısı verilmedi!
İtalyan basını: Roma'nın iki penaltısı verilmedi!
GİRİŞ 03.05.2018 14:29 GÜNCELLEME 03.05.2018 14:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalyan ANSA ajansı, "Roma Şampiyonlar Ligi'nden başı dimdik bir şekilde elendi" başlığıyla haberi aboneleriyle paylaştı.

Maçta hakemin kararlarının tartışmaya neden olduğu kaydedilen haberde, Roma'nın Sportif Direktörü Monchi'nin "Maçta Roma'ya verilmesi gereken iki net penaltı pozisyonu vardı. Liverpoollu bir oyuncuya da kırmızı kart gösterilmesi gerekiyordu. Artık İtalyan futbolunun sesini çıkarmasının zamanı geldi." şeklindeki sözlerine yer verildi.

La Gazzetta dello Sport gazetesinde, "Liverpool, Kiev'deki final biletini kaptı" başlığıyla yayımlanan haberde, "Roma'ya yine de teşekkürler, maç bitmek üzereyken bile çabalamaktan vazgeçmedi." ifadeleri kullanıldı.

Tuttosport gazetesinde ise, "Mucize gerçekleşmedi, umut gerçeğe dönüşmedi. Roma'nın umudu, Barcelona'yla karşılaştığı büyülü ve çılgın gecede kaldı." ifadelerine yer verildi.

La Repubblica gazetesinde, "Roma hayal kurmaktan vazgeçmedi. Liverpool'a karşı bir geri dönüş sergilemek baştan beri imkansızdı, özellikle de Liverpool 9. dakikada attığı ilk golle öne geçince." görüşü paylaşıldı.

YORUMLAR 2
  • Nasil 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakeme nasil yari final maci verilmis olacak is degil romayi harcadi resmen net tartismasiz iki penalti ve bir kirmizi kart.
    Cevapla
  • Yücel 5 yıl önce Şikayet Et
    Dün Cüneyt Çakıra sallayan tayfa nerde hiç yorum yok bakıyorum da . Cüneyt Çakır kötü yönettiyse bu hakem bu maçı katletti . Bırakın yabancı hakem sempatizanliğini. Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz herşey ortada...
    Cevapla