Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde son dakikada yedikleri penaltı golüyle kupaya veda eden Juventus'ta kaptan Buffon maç sonunda üzgün bir şekilde röportaj verirken, penaltıyı kullanan ve gole çevirerek takımına turu getiren Ronaldo, belki de son defa Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Buffon'a sarılarak üzüntüsüne ortak oldu ve teselli etti.

MESSİ, CENGİZ'E SELAM VERMEDİ

Roma'yı 34 yılın ardından tekrar Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale taşıyan isimlerden olan Cengiz Ünder ile Messi maç çıkışında karşı karşıya geldi. Elenmenin üzüntüsünü yaşayan Messi, Kendisine selam vermek için bir an yüzüne bakan Cengiz'in yanında geçerken kafasını yere eğerek selamlaşmadı ve stattan ayrıldı.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • biradam 15.04.2018 10:24
    çok büyük ders vermiş(?) messi şimdi kan ağlıyormuş. peh habere bak.
  • Bilal Huzeyfa 14.04.2018 10:33
    Harika ders
  • A.ADANALI 14.04.2018 10:10
    adamin dibi darisi bizim futbolculari
  • ............ 14.04.2018 00:15
    ronaldoyu her anlamda göklere çıkarmak gibi acayip bir anlayış türedi. kıyasladığınız olaya bakın ronaldo zaten tur atlayan tarafta ikincisi birbirlerini tanıyorlar. messi belki görmedi bile hemen adamlık insanlık bilmem ne deyip hiç ettiniz. aykırı bir yorum gibi oldu yayımlamazsınız şimdi, maalesef sizler gibi bir medya da türedi
  • Şeref 13.04.2018 23:29
    Ne alakasi var simdi nasil bir kiyaslama. Varsayalim juventus turu gecseydi. Ozaman juventuslu turk futbolcuya ronaldo sarilacakmiydi. Asiri gereksiz tuhaf bi ronaldoyu gundem yapma sevdirme cabasi.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek