Madrid'de tarihi gece! Ronaldo 'Hayır' dedi!

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 3-0'ın rövanşında Real Madrid, evinde Juventus'a 3-1 yenilmesine rağmen yarı finale yükselen taraf oldu. Real Madrid'e turu getiren golü 90+7'de Ronaldo penaltıdan attı.

Madrid'de tarihi gece! Ronaldo 'Hayır' dedi!
Madrid'de tarihi gece! Ronaldo 'Hayır' dedi!
GİRİŞ 11.04.2018 23:45 GÜNCELLEME 12.04.2018 15:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçında Real Madrid ile Juventus, Santiaıo Bernabeu'da karşı karşıya geldi.

İlk maçı evinde 3-0 kaybeden Juventus, henüz 2. dakikada Mario Manduzkic ile öne geçmeyi başardı. Golün asistini yapan isim ise Sami Khedira oldu. Mücadelenin 37. dakikasında ise Manduzkic bir kez daha sahneye çıktı ve Juventus, Real Madrid karşısında ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Juventus, 61'de Blaise Matuidi ile skoru 3-0'a getirdi ve tur için skoru eşitledi.

 

Maçın sonuna 3 dakika eklenmişken Real Madrid 90+2'de penaltı kazandı. Penaltı pozisyonunda Buffon'un kırmızı kart görmesiyle Juventus mücadeleyi 10 kişi tamamladı. Buffon'un yerine oyuna kaleci Wojciech Szczesny geçti.

Real Madrid 90+7. dakikada penaltıda Ronaldo ile golü buldu ve maçı 3-1'e getirerek toplam skoru lehine çevirdi Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE YARI FİNALİSTLER

Liverpool
Roma
Bayern Münih
Real Madrid

YORUMLAR 13
  • doğrucudavut 6 yıl önce Şikayet Et
    bu pozisyona penaltı diyenler kendi takımları böyle oynasa maç 3-0 ken hakemin uyduruk penaltısıyla elense ne hissederler acaba
    Cevapla
  • RuHi 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal Ronaldo. Penaltı doğru. Juve li futbolcu topla buluşan Madridli futbolcunun sırtından itiyor. Dikkatli bakın görürsünüz. Herkes ayağa odaklanıyor. Peki adam nasıl düşüyor? Juve li futbolcunun eline dikkat edin...
    Cevapla
  • Wanli 6 yıl önce Şikayet Et
    Admin mucizenin tanımına bak bi isyersen...
    Cevapla
  • A.ÇAKAL 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp ya adalet adalet uyduruk penaltı juventusa yazık oldu
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    hakkını yemişler juventusun,penaltı değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle