Alman basınında 5-0 yorumu! 'Çak bir beşlik...'

Alman basını, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında sahasında Beşiktaş'ı 5-0 mağlup eden Bayern Münih'in, çeyrek finali garantilediğini vurguladı.

Alman basınında 5-0 yorumu! 'Çak bir beşlik...'
Alman basınında 5-0 yorumu! 'Çak bir beşlik...'
GİRİŞ 21.02.2018 10:18 GÜNCELLEME 21.02.2018 10:55
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Tur şansını mucizelere bırakan Beşiktaş'ın mağlubiyeti Alman basınında geniş yer buldu. Kicker Dergisi, "Bayern Münih açık farkla çeyrek finale" başlığını kullandığı haberde, "Bayern, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Beşiktaş karşısında 5-0 kazanarak çeyrek final kapısını açtı. Türkiye şampiyonu sadece oyunu kaybetmekle kalmadı, aynı zamanda Vida'yı da kaybetti" ifadelerini kullandı.

SPORT BİLD: "DUBLE DUBLE GOLLER: BAYERN MÜNİH BEŞİKTAŞ'I EZDİ"

 

 

Sport Bild ise Alman takımının, rakibi karşısında ezici bir oyun sergilediğini dile getirerek, "Lewandowski ve Müller'in duble golleri ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final bileti artık Bayern Münih'in elinden alınamaz" şeklinde yazdı.

ABENDZEİTUNG: "ÇAK BİR BEŞLİK': BAYERN MÜNİH BEŞİKTAŞ'I DAĞITTI"

Abendzeitung da, Bayern Münih'in İstanbul'a rahat bir şekilde gideceğini belirterek, "Çak bir beşlik': Bayern Münih Beşiktaş'ı dağıttı" başlığını attı. Haberde ayrıca, "İlk maçında Beşiktaş'ı 5-0'lık ezici skorla yenen Bayern Münih, çok rahat bir şekilde İstanbul'a gidecek" denildi.

SÜDDEUTSCHE ZEİTUNG: "MÜLLER VURUYOR, ROBBEN SOMURTUYOR"

Süddeutsche Zeitung ise, "Müller vuruyor, Robben somurtuyor" başlıklı haberinde Robben'in ilk 11'de başlamadığı için üzgün olduğuna vurgu yaparak, "Bayern Münih, Beşiktaş karşısında 5-0 galip gelerek ikinci maç için çok büyük avantaj sağladı. Müller, takımına iki gol ile katkı sağlarken, Robben ilk onbirde başlamadığı için üzgündü" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 15
  • Memo 6 yıl önce Şikayet Et
    Onu bunu bosverin herzamanki gibi. Türkiyenin birinci ligi kalitesi almanlarin ikinci ligi. Aslinda Türk futbolunada Reis el atmali
    Cevapla
  • Мехмет 6 yıl önce Şikayet Et
    Her sene takımlarımızdan aynı hikaye.
    Cevapla
  • birlik 6 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda görüşürüz bayern bu bir kazayıdı
    Cevapla
  • vidal 6 yıl önce Şikayet Et
    lan olm 5 yedin hala susmadin,,oradada 6mi atsinlar???
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    aslında beşiktas kotu baslamadi.kirmizi kartla sadece eksik kalmiyor bir takim, aynı zamanda moral düşüyor ümitsizlik hakim oluyor.buna rağmen her ne kadar bayern kaçırsa da ilk yarinin sonuna kadar gol yemedi.hatta ilk yari sonların da 10 kisi olmasına rağmen saldırdı bir türlü golu bulamadi.biraz daha sure olsaydı belki de atardi.Haliyle atak oynadigi icin,1 kisi de eksik olunca defans zayıf kaldı ve gölü yedi ardindan ilk yari bitti.zaten 2. yarıya 1 0 yenik basladigi icin de moral iyice düştü sonrasi zaten corap söküğü gibi geldi.Macta motivasyon cok onemli.rakip sahada,10 kisi,karşıdaki bayern,2. yariya yenik baslama ki o kadar atak oynamasına rağmen, motivr olmak kolay degil
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    gayet normal. adam kariyeri boyunca böyle bir geri pas almamış. bizde böyle oynayan çooohh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle