Bayern'in yıldızından Beşiktaş'a övgü!

Bayern Münih'in Şilili yıldızı Arturo Vidal, 5-0'lık Beşiktaş galibiyeti sonrası konuştu.

Bayern'in yıldızından Beşiktaş'a övgü!
Bayern'in yıldızından Beşiktaş'a övgü!
GİRİŞ 21.02.2018 01:47 GÜNCELLEME 21.02.2018 01:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Bayern Münih'e 5-0 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Bayern Münihli futbolcu Arturo Vidal açıklamalarda bulundu.

Önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Şilili yıldız, "Beşiktaş iyi bir takım. Bu galibiyetten ötürü çok mutluyuz. Taraftarlarımızın da desteğiyle önemli bir galibiyet aldık." ifadelerini kullandı.

 

 

Beşiktaş'ın eksik kalmasının kendileri adına avantaj yarattığını vurgulayan Arturo Vidal, "Rakibimizin kırmızı kart sonucunda 10 kişi kalması maçın bizim adımıza maçın daha rahat geçmesini sağladı ve bize avantaj getirdi. Takım arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

YORUMLAR 9
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne öldü
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayni durumda bir italyan takimi olacak , bayernde bir tane ayakta adam kalmaz en fazlada 3 gol yer gelirlerdi. Bu durumlarda bana 3 ten fazla atmaya gelirsen basin belaya girer sinyalini vermek lazim. Adamlar son dakika 5 fark onde hat trick yapmaya kosturuyorlar... 80 den sonra kirmizi mavi hic fark etmezdi ...Al sana centilmenlik 5 -0
    Cevapla
  • isa 6 yıl önce Şikayet Et
    Burada ben övgü olduğunu düşünmüyorum adam sadece 5-0 farklı yendikleri takımı rencide etmek istememiş buradan övgüyü nasıl çıkarıyorsunuz anlamıyorum.
    Cevapla
  • dewelt 6 yıl önce Şikayet Et
    Bjk iki gün boyunca gol yedi rekor kırdı
    Cevapla
  • yilmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    flaş... flaş... flaş...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle