Bayern Münih'ten Beşiktaş açıklaması!

Bayern Münih yöneticisi Andreas Jung, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

Bayern Münih'ten Beşiktaş açıklaması!
Bayern Münih'ten Beşiktaş açıklaması!
GİRİŞ 11.12.2017 14:45 GÜNCELLEME 11.12.2017 16:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bayern Münih yöneticisi Andreas Jung, "Leipzig'i 2 kez mağlup edip, grubu lider tamamladılar. Güçlerini kanıtladılar. Zor bir eşleşme bekliyoruz. Münih'teki atmosfer bizim için pek iyi olmayacaktır. Münih'te yoğun bir Türk nüfus var, birçok Beşiktaş taraftarının statta olmasını bekliyoruz. Biz olabildiğince bileti 3.500 taraftara sağlayacağız. Beşiktaş'la 2 zor maç oynayacağız. Özellikle Beşiktaş'ın sahasındaki atmosfer harika. Bu maçlara çok iyi hazırlanmamız gerekiyor." dedi.

"BEŞİKTAŞ GÜÇLÜ BİR TAKIM AMA..."

Bayern Münih Sportif Direktörü Hasan Salihamidzic, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşecek olmalarının ardından açıklamalarda bulundu.

Hasan Salihamidzic, "Beşiktaş'ı Leipzig ile oynadıkları maçlardan dolayı takip ettik. Beşiktaş güçlü bir takım. Zor maçlar olacak, neler olacağını göreceğiz." dedi.

Alman ekibinin uzun yıllar formasını giyen ve şimdi ise yöneticilik yapan Hasan Salihamidzic, "İlk maçı iç sahada oynamak avantaj değil. Ancak biz yeterince güçlüyüz, bunu kabul ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Hasan Salihamidzic, Vodafone Park'la ilgili ise "İstanbul'da kesinlikle olağanüstü bir atmosfer olacak. Ancak Münih'te iyi bir atmosfer olacağını düşünüyorum." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 1
  • paşazade 6 yıl önce Şikayet Et
    Yolun açık olsun karakartalım oynunu oyna gururlandır türkiyeyi başarılar.
    Cevapla