Monaco'da Türk taraftarlar isyan etti!

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Monaco deplasmanına çıkan Beşiktaş'ta taraftarlar, stada alınmaması üzerine siyah-beyazlı yönetime tepki gösterdi.

Monaco'da Türk taraftarlar isyan etti!
Monaco'da Türk taraftarlar isyan etti!
GİRİŞ 17.10.2017 21:09 GÜNCELLEME 18.10.2017 07:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde 2'de 2 yaptığı grupta, tarihe geçmek için Monaco karşısına çıkıyor. Siyah-beyazlılar bu mücadeleyi kazandığı takdirde Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yapan ilk Türk takımı olacak. Ancak Beşiktaşlı taraftalar, siyah-beyazlı yönetimin kararı gereğince mücadelenin oynanacağı II. Louis Stadı'na alınmadı.

Taraftarlar bu duruma stat önünde tepki göstedi. Tepkisini dile getirdi tribün lideri Bayro Tunç, yıllardır her yerde takip ettiğini söylediği takımının maçına girememeye isyan etti.

Beşiktaş yönetimi bu sezon daha önce Şampiyonlar Ligi'nde deplasmana taraftar götürmeme kararı almıştı. Fikret Orman, basın toplantısında taraftara çağrıda bulunmuş ve taraftarlardan deplasman maçlarına gelmemelerini istemişti. Siyah-beyazlılar, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde yine Fransa'da oynanan Lyon maçında çıkan olaylar nedeniyle ertelemeli olarak 1 yıl Avrupa'dan men cezası almıştı.

YORUMLAR 2
  • Abdurrahman 6 yıl önce Şikayet Et
    Alınınca ne olduğunu gördük
    Cevapla
  • Golden 6 yıl önce Şikayet Et
    Kulüp defalarca açıklama yaptı. Stadın önüne gidip terbiyesizlik yapmak da nedir? Önce medenice maç izlemeyi öğrenelim. Sonra ...
    Cevapla