Beşiktaş tarih yazıyor tarih!

Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş, Fransa ekibi Monaco'yu deplasmanda 2-1 mağlup etti.

GİRİŞ 17.10.2017 23:39 GÜNCELLEME 18.10.2017 08:36
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. hafta maçında Fransız ekibi Monaco ile temsilcimiz Beşiktaş karşı karşıya geldi. Stade Louis II'de oynanan mücadeleyi ekibimiz Beşiktaş, 2-1'lik skorla kazandı.

Monaco, 30. dakikada Radamel Falcao'nun golüyle öne geçti. Beşiktaş, bu gole 34. dakikada Cenk Tosun ile cevap verdi ve ilk devre 1-1 sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş, 54. dakikada Cenk Tosun'un ikinci golüyle Fransa'da dev bir zafere ulaştı.

Cenk Tosun, Monaco maçında attığı 2 golle UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki gol sayısını 3'e çıkardı. Milli golcü, RB Leipzig maçında da 1 asist yapmıştı.

Beşiktaş, bu sonuçla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yaptı ve 9 puana ulaştı. Monaco ise 1 puanda kaldı.

Beşiktaş ile Monaco, bir sonraki maçlarını 1 Kasım'da yine birbirleriyle fakat bu kez Vodafone Park'ta oynayacaklar.

YORUMLAR 103
  • Kara Kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş VARDAR havası ve österandus takımları ile oynamadığı için çok şanslı. Yoksa şimdi avrupa macerası filan göremezdi. takım adlarını yanlış yazmış olabilirim. Adlarını daha önce duymadığımız için.
    Cevapla
  • deli..dolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Heeeyy..!...Timsah rumuzlu abimiz Türkiyemizin ENN Güzel Şehirlerin,den Bursa'nın 1 zamanlar Avrupa,da FIRTINALAR gibi estiğini unutmadık hala hafızalarımızda keza Trabzonspor.,Gençler Birliği.,Göztepe ve şimdilerde Konya.,Başak şehir ile Beşiktaş yalnız Galatasarayımızın "UEFA" ve "AVRUPA SÜPER KUPA"şampiyonlukları Fenerbahçemizin Şampiyonlar ligin,de 2.tura çıkmasını unutmadık bu değerlerimizi unutmayalım.,
    Cevapla
  • NOKTA. 6 yıl önce Şikayet Et
    Bazı arkadaşlar hayranlık uyandırıyorsunuz hakkikaten ya, hangisi üst düzey öylemi bu takımların, diğer takımların elendiği kasaba takımları mı üst düzey.. Karşında Porto, Monaco var hadi diğerini saymıyorum ama bunların içinde en tehlikesi tabi. buna rağmen küçümseniyor.. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.
    Cevapla
  • Allahınkulu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir GS'li olarak harici düşmanlara karşı tüm Türk takımlarını desdekliyorum. İnşaAllah şampiyon da olursunuz buna FB de dahil harice karşı dahildeki rekabeti unutmak lazım
    Cevapla
  • Humor 6 yıl önce Şikayet Et
    Gene hakemle kazandınız bjkliler ofsayttan gol attınız cenk kafayla gol attı futbol ayakla oynanır. Pepe 5. Dkda kırmızı görmeliydi, fabrinin pepeye yaptığı hem penaltı hem kırmızı kart, hadi iyisiniz gene, fenere karşı hakem olmayınca yenemediniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle