Alman basını kendi oyuncusu ile dalga geçiyor!

Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam Vodafone Park'ta Alman ekibi RB Leipzig'i 2-0 yenerek grupta 6 puana yükselen Beşiktaş'ın bu başarısı Avrupa basınında da yer aldı.

Alman basını kendi oyuncusu ile dalga geçiyor!
Alman basını kendi oyuncusu ile dalga geçiyor!
GİRİŞ 27.09.2017 11:36 GÜNCELLEME 27.09.2017 11:36
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Vodafone Park'taki atmosferi öven Avrupalılar, Alman ekibinin yıldız oyuncusu Timo Werner'in kulaklarının sese dayanamamasını da haberlerinde yer verdiler.

Almanların önemli gazetelerinden Der Spiegel maç manşetine "RB Leipzig İstanbul'da kaybetti" diye yazarken, karşılaşma sırasında elektriklerin 10 dakika kadar kesilmesinin RB Leipzig'i sinirlendirdiğini de belirtti. Beşiktaş'ın maça çok iyi başladığını da belirten Der Spiegel, Timo Werner'in saha içinde denge ve konsantrasyon kaybı yaşayarak oyundan çıkmasının Alman ekibini kötü etkilediğini yazdı.

"DOLAŞIM SİSTEMİ BOZULDU"

Bir başka tanınmış Alman gazetesi Bild ise maç manşetine Timo Werner'i çıkarttı. Bild "Werner'in İstanbul'da dolaşım sistemi bozuldu" manşetini attığı haberde İstanbul'da ki atmosferin Leipzigli genç oyuncuları kötü etkilediğini ve stadyum ortamına alışana kadar maçın 2-0 olduğunu yazdı.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARININ GÜRÜLTÜSÜ WERNER'İ KAÇIRDI"

Beşiktaş'ın G Grubu rakibi Porto'nun ülkesi Portekiz basınıda Siyah Beyazlı takımın galibiyetine geniş yer ayırdı.  Abola gazetesinin manşetten verdiği haberinde "Quaresma ve Talisca Beşiktaş için parladı" diye yazarken müthiş taraftar desteği ile Beşiktaş'ın Alman ekibine diz çöktürdüğünü belirtti.

RB Leipzigli yıldız Timo Werner'i de manşetine taşıyan Abola "Beşiktaş taraftarının gürültüsü Werner'i kaçırdı" diye yazdı.

Portekiz basınının önemli spor gazetelerinden Record ise "Beşiktaş galibiyet ile geri döndü" manşetini attığı haberde haftasonu derbide Fenerbahçe'ye kaybeden Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde etkilenmeden çıkıp galibiyet aldığını yazdı.

İspanya'nın Marca gazeteside Beşiktaş'ın Leipzig galibiyetini sayfalarına taşıdı. Marca "Beşiktaş'ın darbeleri Leipzig'i bitirdi" manşetini attı.

YORUMLAR 12
  • sereflikochisar06 6 yıl önce Şikayet Et
    sabah sutunu icseydi bu durum olmazdi
    Cevapla
  • Ben 6 yıl önce Şikayet Et
    Ağlayın ağla yok yemek midemi bozdu yok elektrik kesildi sinirlendim ses kulağımı acıttı ilk defa mı oynuyorsun yurt dışın da maç ne yiyeceğinizi kulübünüz bilmiyor mu. Şaka gibi bir Alman basını.
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    RB Leipzig takımı iyi bir takım tek eksikleri tecrübe maçın ikinci yarısında elektrikler kesilmeseydi belkide Beşiktaş'ı zora sokacak golü bulacaklardı. Takımı beğendim çok iyi koşuyorlar ve pozisyona çok çabuk giriyorlar. Tek eksikleri tecrübe biraz tecrübeleri olsaydı Beşiktaş'a kök söktürürlerdi.
    Cevapla
  • KaraKartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Yapma yav ? Beşiktaş vitesi düşürmeseydi maç 4 farka kadar gidecekti.
    Cevapla
  • önder tuncer 6 yıl önce Şikayet Et
    biz adamın dolaşım sistemini işte böyle bozarız akıllı olun ;)))
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten iyi bir hocaları iyi bir takımları var hepsi genç önleri açık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle