Leipzig'den Vodafone Park paylaşımı! Etkilendiler

Leipzig resmi Twitter hesabı, Vodafone Park'ı dolduran onbinlerce Beşiktaş taraftarına hayran kalarak, ilginç bir paylaşımda bulundu.

Leipzig'den Vodafone Park paylaşımı! Etkilendiler
Leipzig'den Vodafone Park paylaşımı! Etkilendiler
GİRİŞ 26.09.2017 23:01 GÜNCELLEME 26.09.2017 23:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta ağırladığı Alman temsilcisi Leipzig, stadı dolduran Beşiktaş taraftarlarından oldukça etkilendi.

Leipzig resmi Twitter hesabı, Beşiktaş'ın 1-0 öne geçtikten sonra attığı tweette ''Sadece geride değiliz, kulaklarımızda da sıkıntı yaşıyoruz'' sözlerini bir görselle paylaştı.

Mücadelenin 42. dakikasında da ''İlk yarının bitiş düdüğü yakın. Beraberlik kokusu var'' tweetini atan Leipzig, bu tweetin bir dakika sonrasında gelen 2. golün ardından ''Veya bunun yerine bir gol daha yeriz...'' paylaşımını yaptı.

 

YORUMLAR 7
  • kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Beşiktaş Büyük Çarşı
    Cevapla
  • deli..dolu 6 yıl önce Şikayet Et
    şimdi ilk önce Türkiyemiz adına Beşiktaş kulübünü Başkan,dan tut enn alt kademesine kadar futbolcuları Teknik heyeti Canı gönülden kutlarım.,asıl konu yıllarca gerek Milli takımlar gerekse kulüb takımlarımızın Avrupa maçları için devamlı averaj puan hesapları yapmaktan beynimiz modura olurdu Beşiktaş Futbol takımımız bu gruptan iki maç daha kazanır 1 maç berabere bitirirse grupmaç oN3 puanla elini kolunu sallaya sallaya çıkar artık bundan sonra,da 1 zahmet Avrupa diğer takımları averaj puan hesaplar yapsın beyinleri Y A N S I I N N N.,inşaallaah..AmiiiiiiiiiiNNNNNNNNNN.,
    Cevapla
  • Yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle canı gönülden tebrikler. Başak’a bir his oluyor bu şekilde başarılar yalnız bir takımın yada grubun bir maça yaklaşımı olarak ilginç paylaşımları için de onları tebrik etmek lazım olaya espirili bir dille yaklaşma olgunluğu göstermek ayrı bir meziyettir fikrimce ;)
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Yine bekleriz :) biz Türkler böyle çılgın tezahürat yapar kulakları sağır ederiz işte
    Cevapla
  • Siirt 56 6 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşim benim alın teriiiiiii bu goller
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle