Arda Turan'a bir şok daha! Valverde açıkladı

Milli futbolcu Arda Turan, Barcelona'nın, 27 Eylül Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Sporting Lizbon'a karşı oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı.

Arda Turan'a bir şok daha! Valverde açıkladı
Arda Turan'a bir şok daha! Valverde açıkladı
GİRİŞ 25.09.2017 17:23 GÜNCELLEME 25.09.2017 17:24
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde, sakatlıktan çıkmış olmasına rağmen art arda 3 maçtır Arda Turan'ı kadro dışı bırakmayı tercih etti. Bu sezon hiçbir maçta Türk futbolcuya forma şansı vermeyen Valverde, Arda'yı sadece ligin ilk haftasında kadroya almış ancak Real Betis'e karşı oynanan maçta da oynatmamıştı.

Sezon öncesinde İspanya Süper Kupası'nda iki karşılaşmada da Real Madrid'e yenilerek eleştirilen Barcelona, 2017-2018 sezonu başladığından bu yana La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm maçlarını kazandı.

Barcelona'nın, Sporting Lizbon maçı için açıkladığı 20 kişilik kadroda şu isimler yer alıyor:

Ter Stegen, Cillessen, Ortala, Gerard Pique, Semedo, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suarez, Andres İniesta, Luis Suarez, Lionel Messi, Javier Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, Andre Gomes, Aleix Vidal, Samuel Umtiti.

YORUMLAR 16
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    ne şoku artık alıştı arda, her hafta şokmu olur
    Cevapla
  • akoyusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    karizmanı çizdirdin be oğlum..barcelona kiiim sen kim?
    Cevapla
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Aslanim al parani otur aşagi
    Cevapla
  • ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan arkadaş memleket meselesi oldu. nice yıldız diye türkiyeye getirilen futbolcular var. onlarda kariyerinde inişli çıkışlı yıllar yaşıyor. sanki herkez yıldızının parladıgı yerde türkiyeye geliyor. bırakın bu işleri. gelişim beraberinde değişimi getirir. eger olmuyorsa olmuyordur. adam çatır çatır parasını alıyor. sonuçta o da bir işci maaşlı çalışan bir personel. yok o onu yapmış yok bu bunu demiş. herkez sütten çıkma ak kaşık...
    Cevapla
  • Yunus Emre Tekeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Arda'yi da harcadılar, Arda Barcelona kapısında bekleyerek kendi futbol kariyerini söndürüyor. Fenerbahçeli olarak Türk Takımları Arda'ya sahip çıkmalı diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    ne kariyeri, adam 30 yaşını aşmış, emekliye yaklaşıyor, artık yukarı değil aşağı doğru iner, her çıkışın bir inişi vardır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle