Cenk Tosun: 2. Lig'den Şampiyonlar Ligi'ne...

Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'te oynanacak maçtan önce Cenk Tosun ve teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısını düzenledi.

Cenk Tosun: 2. Lig'den Şampiyonlar Ligi'ne...
Cenk Tosun: 2. Lig'den Şampiyonlar Ligi'ne...
GİRİŞ 25.09.2017 17:06 GÜNCELLEME 25.09.2017 17:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'te oynanacak maçtan önce Cenk Tosun ve teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısını düzenledi. Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar hakkında da ilk kez konuştu.

Beşiktaş'ın rakibini değerlendiren Cenk, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. Bu kısa süre içinde kendimizi sıfırladık. Gerekli hazırlıkları yaptık ve %100 Leipzig maçına hazırız. Porto maçından sonra bu maçı da kazanıp 6 puan ile gruptaki liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bundesliga'yı çok yakından takip ediyorum. Leipzig'in son 2 senede yaptıkları çok iyi. 2 senede 2. Lig'den Şampiyonlar Ligi'ne gitmelerini kimse beklemiyordu. Dinamik ve çok koşan bir takım. Hocamızdan gerekli talimatları aldık. Maça hazırız ve 3 puan için elimizden geleni yapacağız. Her gol forvet için güzeldir. Tabii jeneriklik olunca daha da mutlu oluyoruz. Kafamda oluşturduğum bir gol yok. Gol atınca ama takım kazanamayınca gerçekten bir anlamı olmuyor" dedi.

Fenerbahçe derbisi hakkında konuşmayan Cenk, "Takım olarak motive durumumuz gerçekten çok yüksek. Leipzig de Cumartesi günü oynadı. Üstüne bir de yolculuk yapacaklar. 3 gün vücudu sıfırlamak için çok ideal bir süre. İnşallah galip gelen takım biz olacağız. Derbi ile alakalı çok fazla detaya girmek istemiyorum. Şampiyonlar Ligi ile sorularınıza cevap vereyim bence. Rus hakemi biz de iyi tanıyoruz ama hakeme göre bir çalışmamız olmadı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • mgüney 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben de diğer kulüp taraftari arkadaşlar gibi bir trabzonspor taraftarı olarak canı gönülden beşiktaşı bu akşam ki maçta destekliyorum
    Cevapla
  • gs li türk 6 yıl önce Şikayet Et
    haydi beşiktaş türkiye seninle leipzig almanyada en ırkçı şehir maça giden gurbetçilerimize dikkat sizleri seviyorum
    Cevapla
  • Tarık 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeli olarak seni seviyoruz Cenk kardeşim.Rabbim yardımcın olsun.
    Cevapla
  • senveben 6 yıl önce Şikayet Et
    bir galatasarayli olarak besiktasa basarilar diliyorum, insallah maci alirsiniz.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah alırız bu maçı
    Cevapla