UEFA'dan iki maça soruşturma!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Celtic-Paris Saint-Germain (PSG) ve Manchester United-Basel karşılaşmaları hakkında disiplin soruşturması açıldı.

UEFA'dan iki maça soruşturma!
UEFA'dan iki maça soruşturma!
GİRİŞ 13.09.2017 13:42 GÜNCELLEME 13.09.2017 13:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Celtic ile PSG arasında oynanan Şampiyonlar Ligi grup karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle her iki taraf hakkında soruşturma açıldığı belirtildi. Ev sahibi İskoç ekibi, sahaya seyircisinin girmesi, Fransa temsilcisi ise statta maddi zarara yol açma gerekçeleriyle soruşturmaya tabi tutulacak.

PSG'nin 5-0 kazandığı mücadele sırasında Celticli bir taraftar, PSG'li Kylian Mbappe'ye doğru hızla koşarken son anda güvenlik görevlileri tarafından durdurulmuştu. Fransız taraftarlar ise stat koltuklarını sökerek parçalamıştı.

İngiltere'den Manchester United ile İsviçre'den Basel takımları arasında oynanan A Grubu mücadelesinde ise tribünlerde meşale yakılması gerekçesiyle konuk ekip Basel hakkında soruşturma başlatıldı.

Her iki maç hakkındaki kararlar, 19 Ekim'de yapılacak toplantının ardından verilecek.

YORUMLAR 2
  • fenerlee 1907 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende bir an yine bize ceza geldi sandım
    Cevapla
  • gurbetçi 6 yıl önce Şikayet Et
    bende bize ceza geldi sandım ama farkına varıyorsanız avrapa kupası maçlarında fransız taraftarları hep sorun çıkarıyorlar holiganlıkta ingilizler ustlandı şimdi sıra geldi fransızlara
    Cevapla