Dortmund'a bombalı saldırı! Dev maç ertelendi

Borussia Dortmund - Monaco maçı öncesinde, Dortmund otobüsü yakınlarında bir patlama meydana geldi. Dev maç yarına ertelendi.

GİRİŞ 11.04.2017 21:22 GÜNCELLEME 12.04.2017 10:36
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk ayağında Borussia Dortmund ile Monaco arasında bu akşam oynanacak maç öncesinde patlama yaşandı.

Borussia Dortmund'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, takım otobüsünün yakınlarında patlama meydana geldiği ve oyuncuların güvenli bir bölgeye taşındığı belirtildi.

Açıklamada, olayın ardından kriz masasının toplandığı ve bir kişinin yaralandığı da ifade edildi.



Alman emniyeti, takım otobüsüne yakın 3 bölgede patlama meydana geldiğini kaydetti. Ülke basınında yer alan haberlerde ise yaralanan kişinin Borussia Dortmund'un İspanyol futbolcusu Marc Bartra olduğu ve hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

MAÇ ERTELENDİ

Bu arada, UEFA ve Borussia Dortmund Kulübünün Twitter hesaplarından yapılan açıklamada, karşılaşmanın yarına ertelendiği belirtildi. İki takım arasındaki mücadele, TSİ 19.45'te başlayacak.

YORUMLAR 69
  • Tolga 7 yıl önce Şikayet Et
    Yine islami teror diye mansetler atiliyor avrupa basininda. Niye islam ulkeleri ortak hareket edip isid islami temsil etmiyor denmiyor?? Belliki birileri muslumanlarla hiristiyanlari birbirine kirdirtmak istiyor. Misirdaki kilise saldilari bunun habercisiydi. Tek ses isid islami temsil etmiyor son verin sinsi planlariniza denmelidir
    Cevapla
  • MEHMET sinop 7 yıl önce Şikayet Et
    hepsi oyun işi gene müslümanlara yıkmak
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Artık almanya terör devleti olarak görüyoruz. Bu ne böyle. Her gün bir vahşet. Hitler almanyasi vahşeti insanları endişe verici bir durum oldu. Onun için almanya ya acil vize konulması gerekir. Dünyaya terörist ihraç ediyorlar. Dehşetle izliyoruz. Tüm terör örgütünün merkezi oldu. Avrupa Birliği artık adını değiştirin. Terörist devlet, deyince akla gelen ilk başta avrupa birliği oluyor.
    Cevapla
  • Cin Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim ,Alex '' çalışması yapıyoruz '' gibi garabet bir Latince kullanmaz. Çalışıyorduk der. Sizitebrik ediyorum her eylemde muhakkak '' yapmak '' kullanmalıyız.
    Cevapla
  • metin gsli 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanya'da ki duyduğumuz olaylar bizi çok etkiledi Almanya kaygıyla endişeyle izliyoruz vatandaşlarımız. Kalabalık mekanlarda uzak dursun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle