Resmen açıklandı! Dev maç Cüneyt Çakır'ın

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Napoli - Real Madrid maçını Cüneyt Çakır yönetecek.

Resmen açıklandı! Dev maç Cüneyt Çakır'ın
Resmen açıklandı! Dev maç Cüneyt Çakır'ın
GİRİŞ 05.03.2017 12:34 GÜNCELLEME 05.03.2017 12:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, İtalya'nın Napoli ile İspanya'nın Real Madrid takımları arasında 7 Mart 2017 Salı günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş karşılaşmasını yönetecek.

İtalya'nın Napoli kentindeki San Paolo Stadyumu'nda TSİ 22.45'te başlayacak müsabakada, Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mustafa Emre Eyisoy'un dördüncü hakem olacağı karşılaşmada, Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek ilave yardımcı hakemlik görevlerinde bulunacak.

Cüneyt Çakır, Napoli-Real Madrid maçı ile birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 4., toplamda ise 30. maçına çıkmış olacak.

YORUMLAR 8
  • partal 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne dev maçı ? En zayıf maçı vermişler ..
    Cevapla
  • fatih dikmeci 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. biz kendimizi sorgulayalım. adamlara etmediğimiz küfür kalmayacak futbolcular 90 dakikada hiçbirşey yapmayacak bir pozisyonu bu basın şişirip şişirip onümüze atacak ee hakemler kötü. ulan kendinize bakın hakemlermi kötü yoksa onların aynası bizmi. helal cüneyt hoca başarılar.
    Cevapla
  • Boztepe52 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorumcu arkadaslar Türkiyede birileri yap diyor onlarda yapiyor bu sadece bizde degil dünyanin her yerinde böyle ayrica bizim oyuncularimiz sanki kendini ciflikte gibi hissediyor cünkü adamlari mukaveleleri tamamen hakki kendine veriyor bu konuda topu isi bilmez yöneticilere atmak lazim adamin liderinen arasinda 10 puan fark var ben sampiyon olcam deyip taraftarini galeyena getiriyor ama sahada aldiginin konustugunun hakini veremiyor
    Cevapla
  • Trabzonsporlu 7 yıl önce Şikayet Et
    sonuçta Türkiye yi temsil ediyor destek olmamız lazım Cüneyt hocaya
    Cevapla
  • Tsli 7 yıl önce Şikayet Et
    O adamın bizi temsil etmeye hakkı yok
    Cevapla
  • ahmed38 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah rezil olur eline yüzüne bulaştırır. futbolun katili tff hakemleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle