Cüneyt Çakır Şampiyonlar Ligi tarihine geçiyor!

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih-Atletico Madrid maçını yönetecek olan Cüneyt Çakır, turnuvanın tarihine geçecek.

Cüneyt Çakır Şampiyonlar Ligi tarihine geçiyor!
Cüneyt Çakır Şampiyonlar Ligi tarihine geçiyor!
GİRİŞ 01.05.2016 12:55 GÜNCELLEME 05.05.2016 14:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Turnuvanın yarı final ilk maçlarında Manchester City ile Real Madrid arasındaki karşılaşmayı yöneten Çakır, yarı finalin ikinci maçlarında da görev alıyor.

Bu kez yarı finalin diğer eşleşmesinde görev alacak olan Çakır, rövanş maçında Allianz Arena'da Bayern Münih ile Atletico Madrid'in finale yükselme mücadelesini yönetecek. Şampiyonlar Ligi tarihinde daha önce iki ayrı yarı final maçı yöneten bir hakem olmazken, Cüneyt Çakır bu maçla tarihe adını yazdıracak.

UEFA EURO 2016'da da görev almaya hazırlanan Cüneyt Çakır ve ekibi, UEFA EURO 2016'da da görev almaya hazırlanırken, bu turnuvada finalde onun ismini görmek de sürpriz olmayacaktır.

YORUMLAR 3
  • aaa...! 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerin Türkiye'deki maç yönetimlerini beğenen bi aklı-evvel çıkmış ! O kadar geniş bir pazar ki ; HER MALIN BİR TALİBİ OLUYOR !!! ohh ne güzel, ne güzel ! alış-verişe devam...
    Cevapla
  • OĞUZKAAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Keşke Türkiye'de de aynı performansı gösterse de GURURLANSAK !!! Ancak ne gezer... gs lehine çaldığı düdükler ortada ???
    Cevapla
  • HaRdGaMe 7 yıl önce Şikayet Et
    ha leng ordan. Isiniz gücünüz komple teorileri yok bana söyle yok buna böyle. Aksam Mün ichli futbolcularida seyrettik dinledik. Tek kelime hakem lafi almadilar agizlarina. Birde bizim maclarin sonunda ne ile mesgul oluyoruz hakem den baska? Hayret bisey. Hakemler Kadar tas düssün basiniza.
    Cevapla