Arda Turan'la böyle dalga geçtiler!

Atletico Madrid'e 2-0 elenerek yılın en büyük hezimetini yaşayan Barcelona'da, Arda Turan'ın performansı alay konusu oldu.

Arda Turan'la böyle dalga geçtiler!
Arda Turan'la böyle dalga geçtiler!
GİRİŞ 14.04.2016 14:41 GÜNCELLEME 14.04.2016 14:42
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Atletico Madrid’e 2-0 yenilerek elenen Barcelona’da maç sonrası sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri de Arda Turan oldu.

İspanyol taraftarlar, geçmişte Sport Gazetesi’nde yer alan Arda Turan röportajının kapağını paylaşarak yıldız futbolcuyla dalga geçti. Röportajda, Barcelona’ya şampiyonluklar kazanmak için geldiğini belirten milli yıldız, ”Buraya Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak için geldim” ifadelerini kullandı.

Performansıyla da son dönemde eleştirilerden nasibini alan Arda’nın bu röportajı Barcelona’nın elenmesiyle birlikte sosyal medyada en çok paylaşılan konulardan biri oldu.

Taraftarların büyük çoğunluğu “Arda, Barcelona ile değil Atletico için Şampiyonlar Ligi’ni kazanmaya gelmiş” ifadelerini kullanırken, Arda’nın yanlış taraf seçtiğini belirtenlerin sayısı da bir hayli fazlaydı.

YORUMLAR 39
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    mesele ne biliyormusunuz arkadaslar arda degil ardanin performansi degil gol sevinci baska bisey degil
    Cevapla
  • afyon'lu 7 yıl önce Şikayet Et
    Arda bizim gururumuz. Iyi olmasa zaten Barcelonaya gitmezdi.
    Cevapla
  • Can 7 yıl önce Şikayet Et
    Musluman bir insanin basrizi olsun diye elinden geleni yapiyor bu avrupali yo bazla hem biden saat farkiyla gerileler hemde beyinselolarak
    Cevapla
  • Erhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir İspanyol takımı olan Barcelonayı eleyen takım yine bir İspanyol takımı galiba Ardanın suçu da daha önce Atletiko Madritte oynamış olmak.
    Cevapla
  • murathan van 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar mesele islam arda müslüman ondan onun uzerine gidiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle