Çılgın maçta tam 8 gol atıldı

Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. hafta maçında Bayer Leverkusen ile Roma karşı karşıya geldi.

Çılgın maçta tam 8 gol atıldı
Çılgın maçta tam 8 gol atıldı
GİRİŞ 20.10.2015 23:44 GÜNCELLEME 20.10.2015 23:44

Bay Arena'da oynanan karşılaşmada tam 8 gol atılırken taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Mücadeleye Alman ekibi Bayer Leverkusen müthiş başladı. Meksikalı yıldız Chicarito, kazanılan penaltıyı 4. dakikada gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 19. dakikasında bir kez daha sahne alan Chicarito skoru 2-0'a taşıdı. Bu golden farkı azaltmak için rakibi karşısında daha etkili olmaya başlayan Roma'da Daniele de Rossi sahneye çıktı. De Rossi, 29. dakikada skoru 2-1'e taşırken 38. dakikada ise maça dengeyi getirdi. İlk yarı Chicarito ve Daniele de Rossi'nin karşılıklı golleriyle 2-2 sona erdi.

Karşılıklı ataklarla geçen ikici yarıda yakaladığı şansları değerlendiren taraf Roma oldu. İtalyan ekibi 54. dakikada Miralem Pjanic'in attığı golle deplasmanda 3-2 öne geçti. Bayer Leverkusen'in beraberlik golünü aradığı dakikalarda kontra atak fırsatını iyi değerlendiren Roma, 73. dakikada Iago Falque'nin golüyle skoru 4-2'ye getirdi. Son bölüme 2 farkla geride giren Bayer Leverkusen'de önce Kevin Kampl, 84. dakikada attığı golle skoru 4-3'e taşıdı. Ardından sahneye çıkan isim ise Admir Mehmedi oldu. Mehmedi, attığı golle skoru 4-4'e ve maça da bir kez daha eşitlik getirdi.

Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu Bayer Leverkusen ile Roma 4-4 berabere kaldı.

Bayer Leverkusen'de Hakan Çalhanoğlu 90 dakika sahada kalırken Ömer Toprak 79. dakikada oyundan çıktı. Roma'da Salih Uçan, 18 kişilik kadroda yer almadı.

Grubun diğer maçında ise Barcelona, deplasmanda BATE Borisov'u 2-0 mağlup etti.

Bu sonuçların ardından E Grubu'nda puan durumu şu şekilde oluştu;

1- Barcelona 7
2- Bayer Leverkusen 4
2- BATE Borisov 3
4- Roma 2

E Grubu'nda 4. hafta maçlarında Barcelona, sahasında BATE Borisov'u ve Roma ise sahasında Bayer Leverkusen'i konuk edecek.