Lewandowski hat-trick, Bayern 5'lik yaptı

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Bayern Munih, konuk ettiği Dinamo Zagreb'i 5-0'lık skorla mağlup etti.

Lewandowski hat-trick, Bayern 5'lik yaptı
Lewandowski hat-trick, Bayern 5'lik yaptı
GİRİŞ 29.09.2015 23:39 GÜNCELLEME 29.09.2015 23:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi F Grubu 2. hafta maçında Bayern Munih ile Dinamo Zagreb karşı karşıya geldi. Allianz Arena'da oynanan mücadeleden galibiyetle ayrılarn taraf 5-0'lık skorla Bayern Munih oldu.

Maçın başından sonuna kadar rakibine büyük üstünlük kuran Bayern Munih, bu üstünlüğünü skora da yansıttı.

Bavyera ekibi, 13. dakikada Douglas Costa ile skorda 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Ardından tempoyu arttıran Bayern, 22. dakikada Robert Lewandowski, 25. dakikada Mario Götze ve 28. dakikada ise bir kez daha sahne alan Robert Lewandowski'nin golleriyle skoru bir anda 4-0'a getirdi. Bu skor aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü sürdüren Bayern Munih, 55. dakikada Robert Lewandowski'nin golüyle skoru 5-0'a getirdi. Polonyalı yıldız, bu golle aynı zamanda hat-trick de yaparken son 7 günde 10. ve bu sezonki 14. golüne imza attı.

Bu sonucun ardından Bayern Munih, 6 puanla liderlik koltuğunda otururken 3 puanlı Dinamo Zagreb, averajla 3. sırada yer aldı.

Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. hafta maçlarında Bayern Munih, deplasmanda Arsenal'e konuk olurken Dinamo Zagreb, sahasında Olympiakos ile karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR 2
  • Feridun 8 yıl önce Şikayet Et
    Lewandoski bu sekil oynama devam etsin Almanyanin grol krali olmaya aday. Belkide tarihe gecebilir.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Derhal iletiyorum kendisine böyle oynamaya devam etmesini. Feridun abinin selamı var diyorum performansı daha da artsın diye. Lewandowski Mars'ta su bulunan yörenin yetenekli çocuğu olduğundan böyle oynuyo bu arada.....
    Cevapla