Jimmy Durmaz'ı şoke eden karar!

Olympiakos'un İsveçli futbolcusu Jimmy Durmaz, takımının UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunda kendisine yer verilmemesine üzüldüğünü söyledi

Jimmy Durmaz'ı şoke eden karar!
Jimmy Durmaz'ı şoke eden karar!
GİRİŞ 03.09.2015 15:38 GÜNCELLEME 03.09.2015 15:40

Durmaz, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde Rusya ve Avusturya ile karşılaşacak İsveç Milli Takımı’nın başkent Stockholm’de gerçekleştirdiği kampta açıklamada bulundu.

Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda Bayern Münih, Arsenal ve Dinamo Zagreb ile mücadele edecek Olympiakos’un Avrupa kupaları kadrosuna dahil olmadığının kendisine telefonla bildirildiğini aktaran Jimmy Durmaz, üzüldüğünü, Yunanistan’a döndüğünde konu hakkında daha geniş bilgi edinme şansına sahip olacağını belirtti.

Sezon başında Olympiakos’un başına geçen Portekizli teknik adam Marco Silva’nın, ülkesinden transfer ettiği iki futbolcuyu son anda kadroya dahil etmesinin hatırlatılması üzerine Durmaz, "Beklemediğim bir karardı, telefonda konuştum, tam bilgi alamadım. Olympiakos ile bir sene daha sözleşmem var. Yunanistan’a gidince yönetimle her şeyi açık açık konuşmam lazım" ifadelerini kullandı.

Türkiye’den herhangi bir takımdan transfer teklifi almadığını da belirten Jimmy Durmaz, basında çıkan haberleri takip ettiğini ama bunların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.