Shakhtar'dan hakemlere şaşırtan hediye!

Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk maçının hakemleri Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan Turuncu-Siyahlı kulübün logolu poşetleriyle ayrıldı.

Shakhtar'dan hakemlere şaşırtan hediye!
Shakhtar'dan hakemlere şaşırtan hediye!
GİRİŞ 30.07.2015 10:16 GÜNCELLEME 30.07.2015 11:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Shakhtar Donetsk maçı sonrasındaki bir görüntü kafaları karıştırdı.

Medyahaber’in haberine göre; karşılaşmanın ardından hakem Manuel Jorge’nin ve yardımcılarının stadı Shakhtar Donetsk poşetiyle terk etmesi görenleri şaşırttı.

YORUMLAR 8
  • aslan 8 yıl önce Şikayet Et
    şikebahçeden öğrenmişler
    Cevapla
  • tarafsız 8 yıl önce Şikayet Et
    İlla golü iptal etmeleri ya da penaltı vermemeleri mi gerekiyor senin bu dediğini ancak aptal bir hakem yapar. Sanki başımıza profesyonel kesilmiş adam, iki dakida olayı çözdü: şike yok. İncelenmesinden niye gocunuyorsun! BİRAZ MİLLİ OLUN MİLLİ.
    Cevapla
  • MEHMET 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanki fener gol attıda saymadılar, yada penaltıları verilmedi de maçı hakemlerin yüzünden kazanamadılar.Maçı baştan sona izleyen biri olarak yanlı bir karar verdiğini görmedim.Zira olsaydı şuan konuşuluyor olurdu. hakemler elinde poşetle çıkınca şike var diye düşünüyorsunuz, kardeşim adamları yenemediniz işte, nani bi yandan diego -van persie bi taraftan saldırdınız ama olmadı, şimdi kalkıpta hakemlere suç atmanın alemi yok, gerçi Fener bu; alışmışlar şike yapmaya o yüzden karşılarındakilerin de aynı mantıkta olduklarını sanıyorlar...
    Cevapla
  • yilmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Azizeye sorun o iyi bilir
    Cevapla
  • DEMİR 8 yıl önce Şikayet Et
    Onlar Maç Biletidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle