Lucescu'dan Fenerbahçe itirafı

Lucescu, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'yle eşleşmeleriyle ilgili "Kurada Fenerbahçe'yi çekmek istemezdik" dedi.

Lucescu'dan Fenerbahçe itirafı
Lucescu'dan Fenerbahçe itirafı
GİRİŞ 27.07.2015 20:45 GÜNCELLEME 27.07.2015 20:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'yle eşleşmeleriyle ilgili "Kurada Fenerbahçe'yi çekmek istemezdik" dedi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarın oynanacak ilk maçtan önce düzenlenen basın toplantısına takım kaptanı Darijo Srna ile katılan Rumen teknik direktör Lucescu, Ukrayna'daki maç öncesi avantajlı skor elde etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Lucescu, iki takımı değerlendirirken şu ifadeleri kullandı:

"Kurada Fenerbahçe'yi çekmek istemezdik. Elimizden geleni yapacağız ve bütün oyuncularım tam kapasiteyle oynayacak. Futbolda fazla transfer yapmak bir şey değiştirmiyor. Kabul ediyorum, Fenerbahçe Avrupa çapında bilinen isimler aldı. Sonuç olarak iki farklı potansiyeldeki takım karşılaşacak. Son zamanlarda UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki yerimiz belli. Kimin devam edeceğini göreceğiz."

Maça nasıl bir taktik anlayışıyla çıkacağıyla ilgili fazla yorum yapmayan Rumen teknik adam, "Bu aslında benim problemim. Bunu burada konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe'nin nasıl oynadığını gördük, onlar da bizi biliyor. Çok tecrübeli bir teknik adamları var. Pereira, Yunanistan'daki kariyerini şampiyonlukla tamamladı. Tarihe ismini yazdıracak birisi olacaktır" diye konuştu.

Shakhtar Donetsk'le 2009'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda UEFA Kupası'nı kazandıklarının, Türkiye'de de Galatasaray ve Beşiktaş'la büyük başarılara imza attığının hatırlatılması üzerine Lucescu, sözlerine şöyle devam etti:

"İyi şeyler olacağından eminim. Atmosfer eskiye göre farklı. Sahaya çıktığımızda iyi şeyler yapacağız. Türkiye'den ayrılırken iyi ilişkiler içerisindeydim. Herkesle dost kalabildik. Tekrar İstanbul'da olmaktan memnunum."

Takım kaptanı Hırvat futbolcu Darijo Srna ise UEFA Kupası'nı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kazandıkları için İstanbul'a güzel anılarla geldiklerini belirterek, "Yarınki maçta teknik direktörümüze doğum gününde iyi bir sonuç vermek istiyoruz. Maça oyuncu grubu olarak kesinlikle hazırız" değerlendirmesinde bulundu.

- Son antrenmanını yaptı

Ukrayna temsilcisi maç öncesi son çalışmasını Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaptı.

İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık olan antrenmanda Lucescu'nun öğrencileri, ısınma hareketleri yaptı. Antrenmanın kapalı bölümünde ise Ukrayna ekibinin yarınki maçın taktik çalışmasını yaptığı ifade edildi.

Shakhtar Donetsk'in yarın Fenerbahçe karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

Pyatov, Srna, Ordets, Rakitsky, Azavedo, Fred, Stepanenko, Bonfim, Alex Texeira, Taison, Hladkyy.

YORUMLAR 2
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence fener 4 veya 5 atar fenerin tek rakibi barselona bence
    Cevapla
  • avcı 8 yıl önce Şikayet Et
    ayak yapıyor rakip takımı överek onları havaya sokuyor..gaza gelmeyin dolmuşa binmeyin..:))
    Cevapla