Mesut ve Zidane'dan final tahmini! 'Juve...'

Mesut Özil, Ander Herrera ve Zinedine Zidane, Berlin'de oynanacak final öncesi maçı değerlendirdiler.

Mesut ve Zidane'dan final tahmini! 'Juve...'
Mesut ve Zidane'dan final tahmini! 'Juve...'
GİRİŞ 06.06.2015 12:09 GÜNCELLEME 06.06.2015 12:56

Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, Manchester United'ın İspanyol oyun kurucusu Ander Herrera ve futbol efsanesi Zinedine Zidane, Barcelona ile Juventus arasında Berlin'de oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesi görüşlerini belirttiler.

MESUT ÖZİL: HANGİSİ DAHA İYİ GÖRECEĞİZ

"Bence çok ilginç bir final olacak. Her iki takım da oldukça iyi. Barcelona'nın çok güçlü bir hücumuna karşılık Juventus'un oldukça sağlam bir savunması var. Hangi özelliğin maçı domine edeceğini ve sonunda kazanacağını göreceğiz. Her iki takım için de şans diliyorum. Her iki takımda da dünya çapında oyuncular ve gerçekten kimin kazanacağını tahmin edemiyorum. Bu maçla birlikte hangi ekibin daha iyi olduğu da ortaya çıkacak.

Modern oyuncular sahada içgüdüleriyle oynarlar, oyunu anında okumak zorundadırlar. Bir oyun kurucu ise kesinlikle topu çok iyi kontrol edebilmeli ve bu yeni kramponlar da bu işi kesinlikle kolaylaştırıyorlar. Boşlukları görmeli ve ölümcül pası atabilmelisiniz. Bir oyun kurucunun yapması gereken budur."

ANDER HERRERA: "JUVE'YE KARŞI OYNAMAK ZOR"

"Juventus, bu finale oyuncularının kalitesi ve oynadıkları oyunla hak ederek geldiler. Barcelona'nın topu kontrol etmesini ve böyle oynamasını bekliyorum. Juventus gibi sürekli kontak arayan ve fiziksel mücadele eden bir takıma karşı oynamak gerçekten çok güç olacak onlar için"

ZINEDINE ZIDANE: "İTALYANLAR'A KARŞI DİKKAT!"

"Muhteşem bir final izleyeceğimiz umuyorum. Bir sene önce muhteşem bir Şampiyonlar Ligi finali izlemiştik. Juventus'u Avrupa sahnesinde tekrar finallerde görmek beni mutlu ediyor. Barcelona'nın favori olduğunu düşünsek bile, İtalyanlar'a karşı her zaman dikkatli olmak zorundasınız. Çünkü Juventus finale kadar harika bir futbol oynayarak geldi. Bunun bir futbol maçı olduğunu düşünürsek, her türlü sonuç mümkün"