Çakır için şok eden yorum: Onu görünce...

Barcelona taraftarları, Juventus ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi finalini yöneteceği açıklanan Türk hakem Cüneyt Çakır'ı değerlendirdi.

Çakır için şok eden yorum: Onu görünce...
Çakır için şok eden yorum: Onu görünce...
GİRİŞ 19.05.2015 13:29 GÜNCELLEME 19.05.2015 13:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İspanyol basını, FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın, Juventus ile Barcelona arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi finaline atanmasına geniş yer ayırdı. Katalan kulübüne yakınlığıyla bilinen El Mundo Deportivo gazetesinin haberine yorum yapan futbolseverler, deneyimli hakemle ilgili çekincelerini dile getirdi.

Cüneyt Çakır'ın, Devler Ligi'nde 2 yıl önce oynanan Manchester United-Real Madrid karşılaşmasında ev sahibi takımdan Nani'ye kırmızı kart gösterdiği hatırlatılırken, Çakır tarafından ManU lehine bir penaltının verilmediği ve ezeli rakip Real Madrid'e yarayan düdükler çalındığı iddia edildi.

"BARCELONA İÇİN UĞURSUZ BİR HAKEM"

Barcelona taraftarları, UEFA'nın söz konusu kararına ilişkin, "Manchester United karşısında turu Real Madrid'e verdi. İngilizlerin penaltısını es geçti ve Nani'yi haksız yere oyundan attı. Barça için uğursuz bir hakem. Barcelona lehine çalınacak penaltıyı unutmalı. Bu Real Madrid hakemiyle zor olacak. İkinci tur rövanşında, Manchester'a karşı Real Madrid'e yardımcı oldu. Çok şüpheli bir hakem. Onu görünce kendimi kötü hissediyorum, umarım yanılırım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • Musa 8 yıl önce Şikayet Et
    zevkle seyredeceğim bir şampiyonlar ligi finali vardı o da mundar oldu. Avrupa bile bunun ne mal olduğunu anlamış...
    Cevapla
  • vah vah vah 8 yıl önce Şikayet Et
    cokta üzüldüm maci seyretmiyeceksin diye musacigim. ne edecegiz simdi bizler vah vah vah. insaallah durumu fark eden o " avrupalilarda " maci seyretmezler. Cüneyt kardesime gelince , helal olsun cok sevindim. Allah yardimcisi olsunda güzel bir mac yönetir.
    Cevapla